• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Εκδότες
  • Le Monde / Les Livres du Touris...

Le Monde / Les Livres du Tourisme

Le Monde / Les Livres du Tourisme
Βελισσαρόπουλος Αργύριος


Βιβλία
42

Εμφανίσεις
210

Έδρα

Διεύθυνση
Θεσσαλονίκης 45
Μοσχάτο
Τηλέφωνα
210 8211700
Φαξ
210 4839308
Ιστότοπος
www.leslivres.gr
Email
n.veliissaropoulos@lemonde.edu.gr

Βιβλία

  • 1
  • 2
  • 3
  • ›
  • »

Ελληνική μαγειρική παράδοση

Αλέξανδρος Γιώτης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 427 εμφανίσεις


Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική

Α. Ζησόπουλος
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 365 εμφανίσεις


Για μάγειρες

Γιώργος Γογόπουλος
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 355 εμφανίσεις

Μέσα στις 445 σελίδες του βιβλίου παρουσιάζονται όλες οι τεχνικές της επαγγελματικής κουζίνας, οι πρ...


Ημερολόγιο 2009: Τρώγοντας νόστιμα & υγιεινά


Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 334 εμφανίσεις

Πρόκειται για ένα ολοζώντανο ημερολόγιο για μικρούς και μεγάλους, αφιερωμένο στα φρούτα και τα λαχαν...


Ο οίνος στην Ελλάδα και στον κόσμο

Δημήτριος Α. Φιλιππίδης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 380 εμφανίσεις

Μερικοί δοκιμάζουν το κρασί όταν φυσά βοριάς, διότι τότε το κρασί δεν ανακατεύεται και δεν θολώνει. ...


Έλεγχος και κοστολόγηση

Γιώργος Κονόμος
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 519 εμφανίσεις

Μια επισιτιστική επιχείρηση πρέπει να λειτουργεί σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, να ικανοποιε...


Γνωρίζοντας τα τρόφιμα

Πάρις Κυπαρισσίου
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 492 εμφανίσεις

Το βιβλίο "Γνωρίζοντας τα Τρόφιμα" παρουσιάζει με απλότητα και σαφήνεια όλες τις απαραίτητες γνώσεις...


Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου

Δημήτριος Α. Φιλιππίδης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 275 εμφανίσεις


Στοιχεία γενικής λογιστικής

Ελένη Βασσάλου
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 346 εμφανίσεις

Στο βιβλίο γίνεται μια ουσιαστική προσέγγιση στη σύγχρονη λογιστική. Γίνεται αναφορά στο Ελληνικό Γε...


Μπαχαρικά και βότανα στην κουζίνα

Αλέξανδρος Γιώτης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 471 εμφανίσεις

Το βιβλίο "Μπαχαρικά & Βότανα στην Κουζίνα" στόχο έχει να μας μυήσει στα γευστικά και αρωματικά ...


The Chef's Way

Θεοδώρα Ξανθοπούλου
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 326 εμφανίσεις

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες μάγειρες, ζαχαροπλάστ...


Τα αβγά

Michel Roux
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 399 εμφανίσεις

Ο Michel Roux είναι ένας από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο. Το εστιατόριο του The Waterside Inn ...


Τεχνικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμός μαγειρείου

Συλλογικό έργο
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 741 εμφανίσεις


Εγκυκλοπαίδεια της γαλλικής γαστρονομίας

Vincent Boué
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 353 εμφανίσεις

Πρόκειται για ένα βιβλίο στο οποίο παρουσιάζεται η γαλλική γαστρονομία στο σύνολό της μέσα από 3.000...


Αρχές οικονομικής

Ελένη Βασσάλου
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 452 εμφανίσεις

Λέξεις που χρησιμοποιούνται συχνά, λέξεις που επηρεάζουν περισσότερο ή λιγότερο φανερά την καθημεριν...


The Chef's Way

Δημήτρης Μολφέσης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 285 εμφανίσεις

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες μάγειρες, ζαχαροπλάστ...


Για ζαχαροπλάστες

Κωνσταντίνος Χολέβας
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 362 εμφανίσεις

Ένα βιβλίο οδηγός για ζαχαροπλάστες, επαγγελματίες, σπουδαστές και ερασιτέχνες που θα συμβάλλει ουσι...


Οικονομική θεωρία

Ελένη Βασσάλου
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 315 εμφανίσεις

Αναλύοντας τις βασικές γνώσεις της οικονομικής θεωρίας, αλλά και προσφέροντας έναν μεθοδολογικό οδηγ...


Ανατομία - τεμαχισμός

Συλλογικό έργο
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 368 εμφανίσεις


Ιστορία μαγειρικής και διατροφής

Αλέξανδρος Γιώτης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 369 εμφανίσεις


  • 1
  • 2
  • 3
  • ›
  • »