
Le Monde / Les Livres du Tourisme
Le Monde / Les Livres du Tourisme
Βελισσαρόπουλος Αργύριος
Έδρα
Θεσσαλονίκης 45
Μοσχάτο
210 8211700
210 4839308
www.leslivres.gr
n.veliissaropoulos@lemonde.edu.gr
Βιβλία

Δώδεκα χρόνια μετά το πρώτο βιβλίο ζαχαροπλαστικής και μετά από αρκετά ακόμη "γλυκά βιβλία", ήρθε να...


Η σειρά Εκπαιδευτική Ζαχαροπλαστική αποτελείται από εκπαιδευτικά βιβλία ζαχαροπλαστικής και αρτοποιΐ...

Διοίκηση προσωπικού ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων
Ιωάννης ΠατεστήςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 373 εμφανίσεις
Το βιβλίο "Διοίκηση προσωπικού ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων" είναι ένα εύχρηστο εκπα...


Μπαχαρικά και βότανα στην κουζίνα
Αλέξανδρος ΓιώτηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 444 εμφανίσεις
Το βιβλίο "Μπαχαρικά & Βότανα στην Κουζίνα" στόχο έχει να μας μυήσει στα γευστικά και αρωματικά ...

Μια επισιτιστική επιχείρηση πρέπει να λειτουργεί σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, να ικανοποιε...

Η μελέτη με τίτλο "Οδηγός Σύνταξης Εδεσματολογίου", έχει σκοπό να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες εστιατορί...

Η σειρά "Μαγειρεύοντας" δεν έχει σκοπό να εντυπωσιάσει τον αναγνώστη με "εμπνευσμένες" συνταγές, που...

Ιστορία μαγειρικής και διατροφής
Αλέξανδρος ΓιώτηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 349 εμφανίσεις

Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση
Πάρις ΚυπαρισσίουΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 387 εμφανίσεις
Η αποτελεσματική εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στην επαγγελματική εστίαση και τη βιομηχανία τροφίμων...

Λέξεις που χρησιμοποιούνται συχνά, λέξεις που επηρεάζουν περισσότερο ή λιγότερο φανερά την καθημεριν...

La Tradición de la cocina Griega
Αλέξανδρος ΓιώτηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 382 εμφανίσεις
La Tradicion de la Cocina Griega no es otro simple y convencional libra de cocina. Las 76 recetas qu...

Η σειρά "Μαγειρεύοντας" δεν έχει σκοπό να εντυπωσιάσει τον αναγνώστη με "εμπνευσμένες" συνταγές, που...

Ο οίνος στην Ελλάδα και στον κόσμο
Δημήτριος Α. ΦιλιππίδηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 355 εμφανίσεις
Μερικοί δοκιμάζουν το κρασί όταν φυσά βοριάς, διότι τότε το κρασί δεν ανακατεύεται και δεν θολώνει. ...

Ο Michel Roux είναι ένας από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο. Το εστιατόριο του The Waterside Inn ...

Ευκολοδιάβαστο και περιγραφικό, το βιβλίο "Ζύμες, αλμυρές & γλυκές" παρουσιάζει ποικίλες συνταγέ...

Εγκυκλοπαίδεια της γαλλικής γαστρονομίας
Vincent BouéΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 329 εμφανίσεις
Πρόκειται για ένα βιβλίο στο οποίο παρουσιάζεται η γαλλική γαστρονομία στο σύνολό της μέσα από 3.000...

Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs
Αναστάσιος Δ. ΑλεξιάδηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 322 εμφανίσεις
