• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Εκδότες
  • Le Monde / Les Livres du Touris...

Le Monde / Les Livres du Tourisme

Le Monde / Les Livres du Tourisme
Βελισσαρόπουλος Αργύριος


Βιβλία
42

Εμφανίσεις
213

Έδρα

Διεύθυνση
Θεσσαλονίκης 45
Μοσχάτο
Τηλέφωνα
210 8211700
Φαξ
210 4839308
Ιστότοπος
www.leslivres.gr
Email
n.veliissaropoulos@lemonde.edu.gr

Βιβλία

  • 1
  • 2
  • 3
  • ›
  • »

Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση

Πάρις Κυπαρισσίου
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 420 εμφανίσεις

Η αποτελεσματική εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στην επαγγελματική εστίαση και τη βιομηχανία τροφίμων...


Ελληνική μαγειρική παράδοση

Αλέξανδρος Γιώτης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 443 εμφανίσεις


Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική

Α. Ζησόπουλος
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 377 εμφανίσεις


ph 10 ζαχαροπλαστική

Pierre Hermé
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 441 εμφανίσεις

Ο Pierre Herme, ο διασημότερος ίσως chef ζαχαροπλαστικής παγκοσμίως, παρουσιάζει για πρώτη φορά όλες...


La Tradición de la cocina Griega

Αλέξανδρος Γιώτης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 418 εμφανίσεις

La Tradicion de la Cocina Griega no es otro simple y convencional libra de cocina. Las 76 recetas qu...


Οικονομική θεωρία

Ελένη Βασσάλου
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 327 εμφανίσεις

Αναλύοντας τις βασικές γνώσεις της οικονομικής θεωρίας, αλλά και προσφέροντας έναν μεθοδολογικό οδηγ...


Αρχές οικονομικής

Ελένη Βασσάλου
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 465 εμφανίσεις

Λέξεις που χρησιμοποιούνται συχνά, λέξεις που επηρεάζουν περισσότερο ή λιγότερο φανερά την καθημεριν...


Για μάγειρες

Γιώργος Γογόπουλος
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 364 εμφανίσεις

Μέσα στις 445 σελίδες του βιβλίου παρουσιάζονται όλες οι τεχνικές της επαγγελματικής κουζίνας, οι πρ...


Überlieferte Griechische Küche

Αλέξανδρος Γιώτης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 430 εμφανίσεις

Die Uberlieferte Griechische Kuche 1st nicht ein weiteres konventionelles Buch uber die traditionell...


Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική

Α. Ζησόπουλος
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 1 συλλογές - 612 εμφανίσεις

Η σειρά Εκπαιδευτική Ζαχαροπλαστική αποτελείται από εκπαιδευτικά βιβλία ζαχαροπλαστικής και αρτοποιΐ...


Τα αβγά

Michel Roux
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 415 εμφανίσεις

Ο Michel Roux είναι ένας από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο. Το εστιατόριο του The Waterside Inn ...


Light γλυκά

Θεόδωρος Παγιατάκης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 376 εμφανίσεις

Μέσα στις σελίδες του βιβλίου "Light Γλυκά" θα μάθετε όχι απλά να παρασκευάζετε πλούσια σε γεύση γλυ...


Μαγειρεύουμε

Ευθύμιος Καλόσακας
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 452 εμφανίσεις

58 δημιουργικές συνταγές και 12 συνταγές για βάσεις, σας προετοιμάζουν ώστε να εξελίξετε το μαγειρικ...


Έλεγχος και κοστολόγηση

Γιώργος Κονόμος
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 525 εμφανίσεις

Μια επισιτιστική επιχείρηση πρέπει να λειτουργεί σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, να ικανοποιε...


Στοιχεία οινολογίας

Μαρία Τζίτζη
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 435 εμφανίσεις

Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme το νέο βιβλίο με τίτλο "Στοιχεία Οινολογία...


Εκπαιδευτική και επαγγελματική αρτοποιία

Α. Ζησόπουλος
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 499 εμφανίσεις

[...] Είναι βέβαιο ότι και αυτό το βιβλίο της σειράς δεν θα σας φανεί απλά χρήσιμο για την πραγματοπ...


Ανατομία - τεμαχισμός

Συλλογικό έργο
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 383 εμφανίσεις


Ιστορία μαγειρικής και διατροφής

Αλέξανδρος Γιώτης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 377 εμφανίσεις


Εγκυκλοπαίδεια της γαλλικής γαστρονομίας

Vincent Boué
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 366 εμφανίσεις

Πρόκειται για ένα βιβλίο στο οποίο παρουσιάζεται η γαλλική γαστρονομία στο σύνολό της μέσα από 3.000...


Μαγειρεύοντας

Ευθύμιος Καλόσακας
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 462 εμφανίσεις

Η σειρά "Μαγειρεύοντας" δεν έχει σκοπό να εντυπωσιάσει τον αναγνώστη με "εμπνευσμένες" συνταγές, που...


  • 1
  • 2
  • 3
  • ›
  • »