
Le Monde / Les Livres du Tourisme
Le Monde / Les Livres du Tourisme
Βελισσαρόπουλος Αργύριος
Έδρα
Θεσσαλονίκης 45
Μοσχάτο
210 8211700
210 4839308
www.leslivres.gr
n.veliissaropoulos@lemonde.edu.gr
Βιβλία


Οι διάσημες συνταγές του κόσμου
Αλέξανδρος ΠαπανδρέουΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 332 εμφανίσεις
Πρόκειται για ένα βιβλίο με 53 συνταγές από 28 διαφορετικές χώρες (ελληνικά - αγγλικά).Οι συνταγές α...


Αναλύοντας τις βασικές γνώσεις της οικονομικής θεωρίας, αλλά και προσφέροντας έναν μεθοδολογικό οδηγ...

Ευκολοδιάβαστο και περιγραφικό, το βιβλίο "Ζύμες, αλμυρές & γλυκές" παρουσιάζει ποικίλες συνταγέ...

Ο οίνος στην Ελλάδα και στον κόσμο
Δημήτριος Α. ΦιλιππίδηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 332 εμφανίσεις
Μερικοί δοκιμάζουν το κρασί όταν φυσά βοριάς, διότι τότε το κρασί δεν ανακατεύεται και δεν θολώνει. ...

Διοίκηση επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών
Ιωάννης ΠατεστήςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 341 εμφανίσεις
Πρόκειται για ένα επιστημονικό εγχειρίδιο που απευθύνεται σε επαγγελματίες, σπουδαστές και ιδιώτες π...

Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme το νέο βιβλίο με τίτλο "Στοιχεία Οινολογία...

Το βιβλίο "Γνωρίζοντας τα Τρόφιμα" παρουσιάζει με απλότητα και σαφήνεια όλες τις απαραίτητες γνώσεις...

Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση
Πάρις ΚυπαρισσίουΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 364 εμφανίσεις
Η αποτελεσματική εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στην επαγγελματική εστίαση και τη βιομηχανία τροφίμων...

Σκοπός του βιβλίου είναι να δώσει σε όλους τους αναγνώστες τη δυνατότητα όχι μόνο να παρασκευάσουν τ...

Μια επισιτιστική επιχείρηση πρέπει να λειτουργεί σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, να ικανοποιε...

Διοίκηση προσωπικού ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων
Ιωάννης ΠατεστήςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 349 εμφανίσεις
Το βιβλίο "Διοίκηση προσωπικού ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων" είναι ένα εύχρηστο εκπα...

Λέξεις που χρησιμοποιούνται συχνά, λέξεις που επηρεάζουν περισσότερο ή λιγότερο φανερά την καθημεριν...

Ένα βιβλίο οδηγός για ζαχαροπλάστες, επαγγελματίες, σπουδαστές και ερασιτέχνες που θα συμβάλλει ουσι...

Στο βιβλίο γίνεται μια ουσιαστική προσέγγιση στη σύγχρονη λογιστική. Γίνεται αναφορά στο Ελληνικό Γε...

Η σειρά Εκπαιδευτική Ζαχαροπλαστική αποτελείται από εκπαιδευτικά βιβλία ζαχαροπλαστικής και αρτοποιΐ...

La Tradición de la cocina Griega
Αλέξανδρος ΓιώτηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 350 εμφανίσεις
La Tradicion de la Cocina Griega no es otro simple y convencional libra de cocina. Las 76 recetas qu...

58 δημιουργικές συνταγές και 12 συνταγές για βάσεις, σας προετοιμάζουν ώστε να εξελίξετε το μαγειρικ...

Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs
Αναστάσιος Δ. ΑλεξιάδηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 303 εμφανίσεις