• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Εκδότες
  • Le Monde / Les Livres du Touris...

Le Monde / Les Livres du Tourisme

Le Monde / Les Livres du Tourisme
Βελισσαρόπουλος Αργύριος


Βιβλία
42

Εμφανίσεις
208

Έδρα

Διεύθυνση
Θεσσαλονίκης 45
Μοσχάτο
Τηλέφωνα
210 8211700
Φαξ
210 4839308
Ιστότοπος
www.leslivres.gr
Email
n.veliissaropoulos@lemonde.edu.gr

Βιβλία

  • 1
  • 2
  • 3
  • ›
  • »

Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική

Α. Ζησόπουλος
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 1 συλλογές - 581 εμφανίσεις

Σκοπός του βιβλίου είναι να δώσει σε όλους τους αναγνώστες τη δυνατότητα όχι μόνο να παρασκευάσουν τ...


Ελληνική μαγειρική παράδοση

Αλέξανδρος Γιώτης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 416 εμφανίσεις


Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική

Α. Ζησόπουλος
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 355 εμφανίσεις


Στοιχεία οινολογίας

Μαρία Τζίτζη
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 413 εμφανίσεις

Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme το νέο βιβλίο με τίτλο "Στοιχεία Οινολογία...


Διοίκηση επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών

Ιωάννης Πατεστής
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 374 εμφανίσεις

Πρόκειται για ένα επιστημονικό εγχειρίδιο που απευθύνεται σε επαγγελματίες, σπουδαστές και ιδιώτες π...


Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση

Πάρις Κυπαρισσίου
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 396 εμφανίσεις

Η αποτελεσματική εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στην επαγγελματική εστίαση και τη βιομηχανία τροφίμων...


Οικονομική θεωρία

Ελένη Βασσάλου
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 309 εμφανίσεις

Αναλύοντας τις βασικές γνώσεις της οικονομικής θεωρίας, αλλά και προσφέροντας έναν μεθοδολογικό οδηγ...


Μαγειρεύοντας

Ευθύμιος Καλόσακας
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 432 εμφανίσεις

Η σειρά "Μαγειρεύοντας" δεν έχει σκοπό να εντυπωσιάσει τον αναγνώστη με "εμπνευσμένες" συνταγές, που...


The Chef's Way

Θεοδώρα Ξανθοπούλου
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 320 εμφανίσεις

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες μάγειρες, ζαχαροπλάστ...


Μαγειρεύοντας

Ευθύμιος Καλόσακας
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 435 εμφανίσεις

Η σειρά "Μαγειρεύοντας" δεν έχει σκοπό να εντυπωσιάσει τον αναγνώστη με "εμπνευσμένες" συνταγές, που...


Αρχές οικονομικής

Ελένη Βασσάλου
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 442 εμφανίσεις

Λέξεις που χρησιμοποιούνται συχνά, λέξεις που επηρεάζουν περισσότερο ή λιγότερο φανερά την καθημεριν...


Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου

Δημήτριος Α. Φιλιππίδης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 266 εμφανίσεις


La Tradición de la cocina Griega

Αλέξανδρος Γιώτης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 396 εμφανίσεις

La Tradicion de la Cocina Griega no es otro simple y convencional libra de cocina. Las 76 recetas qu...


Τα αβγά

Michel Roux
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 386 εμφανίσεις

Ο Michel Roux είναι ένας από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο. Το εστιατόριο του The Waterside Inn ...


Τεχνικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμός μαγειρείου

Συλλογικό έργο
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 724 εμφανίσεις


Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική

Α. Ζησόπουλος
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 1 συλλογές - 592 εμφανίσεις

Η σειρά Εκπαιδευτική Ζαχαροπλαστική αποτελείται από εκπαιδευτικά βιβλία ζαχαροπλαστικής και αρτοποιΐ...


Γλωσσάριο μαγειρικής

Αλέξανδρος Γιώτης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 380 εμφανίσεις

Το "Γλωσσάριο Μαγειρικής" είχε σαν γεννεσιουργό αιτία την ασυνεννοησία που επικρατεί στις κουζίνες κ...


Διοίκηση προσωπικού ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων

Ιωάννης Πατεστής
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 385 εμφανίσεις

Το βιβλίο "Διοίκηση προσωπικού ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων" είναι ένα εύχρηστο εκπα...


Οδηγός σύνταξης εδεσματολογίου

Συλλογικό έργο
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 375 εμφανίσεις

Η μελέτη με τίτλο "Οδηγός Σύνταξης Εδεσματολογίου", έχει σκοπό να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες εστιατορί...


Ζύμες

Michel Roux
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 490 εμφανίσεις

Ευκολοδιάβαστο και περιγραφικό, το βιβλίο "Ζύμες, αλμυρές & γλυκές" παρουσιάζει ποικίλες συνταγέ...


  • 1
  • 2
  • 3
  • ›
  • »