
Le Monde / Les Livres du Tourisme
Le Monde / Les Livres du Tourisme
Βελισσαρόπουλος Αργύριος
Έδρα
Θεσσαλονίκης 45
Μοσχάτο
210 8211700
210 4839308
www.leslivres.gr
n.veliissaropoulos@lemonde.edu.gr
Βιβλία

Το "Γλωσσάριο Μαγειρικής" είχε σαν γεννεσιουργό αιτία την ασυνεννοησία που επικρατεί στις κουζίνες κ...

La Tradición de la cocina Griega
Αλέξανδρος ΓιώτηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 368 εμφανίσεις
La Tradicion de la Cocina Griega no es otro simple y convencional libra de cocina. Las 76 recetas qu...


Μπαχαρικά και βότανα στην κουζίνα
Αλέξανδρος ΓιώτηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 438 εμφανίσεις
Το βιβλίο "Μπαχαρικά & Βότανα στην Κουζίνα" στόχο έχει να μας μυήσει στα γευστικά και αρωματικά ...

Überlieferte Griechische Küche
Αλέξανδρος ΓιώτηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 375 εμφανίσεις
Die Uberlieferte Griechische Kuche 1st nicht ein weiteres konventionelles Buch uber die traditionell...

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες μάγειρες, ζαχαροπλάστ...

Αναλύοντας τις βασικές γνώσεις της οικονομικής θεωρίας, αλλά και προσφέροντας έναν μεθοδολογικό οδηγ...

Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs
Αναστάσιος Δ. ΑλεξιάδηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 312 εμφανίσεις

Εγκυκλοπαίδεια της γαλλικής γαστρονομίας
Vincent BouéΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 308 εμφανίσεις
Πρόκειται για ένα βιβλίο στο οποίο παρουσιάζεται η γαλλική γαστρονομία στο σύνολό της μέσα από 3.000...

Η σειρά "Μαγειρεύοντας" δεν έχει σκοπό να εντυπωσιάσει τον αναγνώστη με "εμπνευσμένες" συνταγές, που...

Ο Pierre Herme, ο διασημότερος ίσως chef ζαχαροπλαστικής παγκοσμίως, παρουσιάζει για πρώτη φορά όλες...

Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση
Πάρις ΚυπαρισσίουΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 377 εμφανίσεις
Η αποτελεσματική εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στην επαγγελματική εστίαση και τη βιομηχανία τροφίμων...

Ευκολοδιάβαστο και περιγραφικό, το βιβλίο "Ζύμες, αλμυρές & γλυκές" παρουσιάζει ποικίλες συνταγέ...

Ο Michel Roux είναι ένας από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο. Το εστιατόριο του The Waterside Inn ...

Διοίκηση προσωπικού ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων
Ιωάννης ΠατεστήςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 365 εμφανίσεις
Το βιβλίο "Διοίκηση προσωπικού ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων" είναι ένα εύχρηστο εκπα...

Σκοπός του βιβλίου είναι να δώσει σε όλους τους αναγνώστες τη δυνατότητα όχι μόνο να παρασκευάσουν τ...

Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme το νέο βιβλίο με τίτλο "Στοιχεία Οινολογία...

Το βιβλίο "Γνωρίζοντας τα Τρόφιμα" παρουσιάζει με απλότητα και σαφήνεια όλες τις απαραίτητες γνώσεις...


Στο βιβλίο αυτό της Εκπαιδευτικής Μαγειρικής παρουσιάζεται μια πρακτική και σύντομη μέθοδος εκμάθηση...