• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Εκδότες
  • Le Monde / Les Livres du Touris...

Le Monde / Les Livres du Tourisme

Le Monde / Les Livres du Tourisme
Βελισσαρόπουλος Αργύριος


Βιβλία
42

Εμφανίσεις
200

Έδρα

Διεύθυνση
Θεσσαλονίκης 45
Μοσχάτο
Τηλέφωνα
210 8211700
Φαξ
210 4839308
Ιστότοπος
www.leslivres.gr
Email
n.veliissaropoulos@lemonde.edu.gr

Βιβλία

  • 1
  • 2
  • 3
  • ›
  • »

Μαγειρεύοντας

Ευθύμιος Καλόσακας
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 383 εμφανίσεις

Η σειρά "Μαγειρεύοντας" δεν έχει σκοπό να εντυπωσιάσει τον αναγνώστη με "εμπνευσμένες" συνταγές, που...


Οικονομική θεωρία

Ελένη Βασσάλου
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 277 εμφανίσεις

Αναλύοντας τις βασικές γνώσεις της οικονομικής θεωρίας, αλλά και προσφέροντας έναν μεθοδολογικό οδηγ...


Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση

Πάρις Κυπαρισσίου
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 355 εμφανίσεις

Η αποτελεσματική εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στην επαγγελματική εστίαση και τη βιομηχανία τροφίμων...


Διοίκηση επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών

Ιωάννης Πατεστής
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 336 εμφανίσεις

Πρόκειται για ένα επιστημονικό εγχειρίδιο που απευθύνεται σε επαγγελματίες, σπουδαστές και ιδιώτες π...


Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική

Α. Ζησόπουλος
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 310 εμφανίσεις


Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική

Α. Ζησόπουλος
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 1 συλλογές - 520 εμφανίσεις

Σκοπός του βιβλίου είναι να δώσει σε όλους τους αναγνώστες τη δυνατότητα όχι μόνο να παρασκευάσουν τ...


Light γλυκά

Θεόδωρος Παγιατάκης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 298 εμφανίσεις

Μέσα στις σελίδες του βιβλίου "Light Γλυκά" θα μάθετε όχι απλά να παρασκευάζετε πλούσια σε γεύση γλυ...


Ανατομία - τεμαχισμός

Συλλογικό έργο
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 313 εμφανίσεις


Μαγειρεύουμε

Ευθύμιος Καλόσακας
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 373 εμφανίσεις

58 δημιουργικές συνταγές και 12 συνταγές για βάσεις, σας προετοιμάζουν ώστε να εξελίξετε το μαγειρικ...


Αρχές οικονομικής

Ελένη Βασσάλου
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 370 εμφανίσεις

Λέξεις που χρησιμοποιούνται συχνά, λέξεις που επηρεάζουν περισσότερο ή λιγότερο φανερά την καθημεριν...


Ημερολόγιο 2009: Τρώγοντας νόστιμα & υγιεινά


Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 288 εμφανίσεις

Πρόκειται για ένα ολοζώντανο ημερολόγιο για μικρούς και μεγάλους, αφιερωμένο στα φρούτα και τα λαχαν...


ph 10 ζαχαροπλαστική

Pierre Hermé
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 368 εμφανίσεις

Ο Pierre Herme, ο διασημότερος ίσως chef ζαχαροπλαστικής παγκοσμίως, παρουσιάζει για πρώτη φορά όλες...


Για ζαχαροπλάστες

Κωνσταντίνος Χολέβας
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 314 εμφανίσεις

Ένα βιβλίο οδηγός για ζαχαροπλάστες, επαγγελματίες, σπουδαστές και ερασιτέχνες που θα συμβάλλει ουσι...


Ελληνική μαγειρική παράδοση

Αλέξανδρος Γιώτης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 369 εμφανίσεις


Διοίκηση προσωπικού ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων

Ιωάννης Πατεστής
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 340 εμφανίσεις

Το βιβλίο "Διοίκηση προσωπικού ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων" είναι ένα εύχρηστο εκπα...


Έλεγχος και κοστολόγηση

Γιώργος Κονόμος
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 428 εμφανίσεις

Μια επισιτιστική επιχείρηση πρέπει να λειτουργεί σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, να ικανοποιε...


Ζύμες

Michel Roux
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 433 εμφανίσεις

Ευκολοδιάβαστο και περιγραφικό, το βιβλίο "Ζύμες, αλμυρές & γλυκές" παρουσιάζει ποικίλες συνταγέ...


The Chef's Way

Δημήτρης Μολφέσης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 233 εμφανίσεις

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες μάγειρες, ζαχαροπλάστ...


Γλωσσάριο μαγειρικής

Αλέξανδρος Γιώτης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 333 εμφανίσεις

Το "Γλωσσάριο Μαγειρικής" είχε σαν γεννεσιουργό αιτία την ασυνεννοησία που επικρατεί στις κουζίνες κ...


Überlieferte Griechische Küche

Αλέξανδρος Γιώτης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 357 εμφανίσεις

Die Uberlieferte Griechische Kuche 1st nicht ein weiteres konventionelles Buch uber die traditionell...


  • 1
  • 2
  • 3
  • ›
  • »