Αλεξανδρος Γιωτης
Αλέξανδρος Γιώτης
Βιβλία - Συγγραφή - (18)
Μαθαίνουμε πώς να φυτεύουμε και να καλλιεργούμε τα βασικά μυρωδικά που χρησιμοποιούμε στη μαγειρική ...
Μπαχαρικά και βότανα στην κουζίνα
Αλέξανδρος ΓιώτηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 344 εμφανίσεις
Το βιβλίο "Μπαχαρικά & Βότανα στην Κουζίνα" στόχο έχει να μας μυήσει στα γευστικά και αρωματικά ...
Φτιάχνουμε βήμα - βήμα εύκολες, αλλά και πιο πολύπλοκες ζύμες, ανοίγουμε φύλλο και μαθαίνουμε όλα τα...
Το Εδεσματολόγιον Ηπείρου δεν είναι ένα απλό "ακαδημαϊκό" συνταγολόγιο, αλλά το αποτέλεσμα επιτόπιας...
"Το βιβλιαράκι αυτό γεννήθηκε από τη σκέψη πως η νηστεία είναι πιο προσιτή όταν τα εδέσματα είναι εύ...
Το νηστίσιμο φαγητό, η διατροφή των περιόδων νηστείας της ορθοδοξίας, παρουσιάζει μαγειρικά και γαστ...
Φτιάχνουμε βήμα - βήμα τα δικά μας ζυμαρικά, απλά ή γεμιστά και προτείνουμε τις καλύτερες συνταγές γ...
Η σύγκριση της γαστρονομίας δύο μαγειρικών παραδόσεων που εκτείνονται στο βάθος του χρόνου και που α...
Ιστορία μαγειρικής και διατροφής
Αλέξανδρος ΓιώτηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 279 εμφανίσεις
La Tradición de la cocina Griega
Αλέξανδρος ΓιώτηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 278 εμφανίσεις
La Tradicion de la Cocina Griega no es otro simple y convencional libra de cocina. Las 76 recetas qu...
Überlieferte Griechische Küche
Αλέξανδρος ΓιώτηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 298 εμφανίσεις
Die Uberlieferte Griechische Kuche 1st nicht ein weiteres konventionelles Buch uber die traditionell...
Μαθαίνουμε τα πάντα για την συντήρηση λαχανικών στην άρμη, την αποξήρανσή του, πώς να τα κάνουμε του...
Φρούτα στο βάζο Άνοιξη - Καλοκαίρι
Εύη ΒουτσινάΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 289 εμφανίσεις
Βερίκοκα, κεράσια και όλα τα καλοκαιρινά φρούτα γίνονται μαρμελάδα, γλυκό του κουταλιού, τσάτνι, κομ...
Το "Γλωσσάριο Μαγειρικής" είχε σαν γεννεσιουργό αιτία την ασυνεννοησία που επικρατεί στις κουζίνες κ...
Ένα περιπετειώδες βιβλίο γύρω από το πώς ένας άνθρωπος βρίσκει τον δρόμο του στη μαγειρική τέχνη. Έν...