Ευη Βουτσινα
Εύη Βουτσινά
Βιβλία - Συγγραφή - (41)
Iδιαίτερη σημασία δίνεται στην οργάνωση του μαγειρέματος, για να φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα το φα...
Μαθαίνουμε πώς να φυτεύουμε και να καλλιεργούμε τα βασικά μυρωδικά που χρησιμοποιούμε στη μαγειρική ...
Φρούτα στο βάζο Φθινόπωρο - Χειμώνας
Ντίνος ΚιούσηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 554 εμφανίσεις
Όλα τα χειμερινά φρούτα γίνονται μαρμελάδα, γλυκό του κουταλιού, τσάτνι, κομπόστα. Βήμα – βήμα η παρ...
Φτιάχνουμε βήμα - βήμα κουλούρια και μπισκότα για όλες τις περιστάσεις, για σνακ, για τις γιορτές κ....
Φτιάχνουμε βήμα - βήμα εύκολες, αλλά και πιο πολύπλοκες ζύμες, ανοίγουμε φύλλο και μαθαίνουμε όλα τα...
Όλες οι κρέμες ζαχαροπλαστικής από τις πιο βασικές μέχρι τις πιο ιδιαίτερες. Από κρέμα καραμελέ, παν...
Μαθαίνουμε βήμα - βήμα να φτιάχνουμε λικέρ, σπιτικά σιρόπια και αναψυκτικά από φρούτα, τα οποία συντ...
Οι νέοι μιλούν για όλα και ήρθε η ώρα να τους ακούσουμε.Μιλούν για την εκπαίδευση, το σχολείο, τα πα...
Φτιάχνουμε βήμα - βήμα τα δικά μας ζυμαρικά, απλά ή γεμιστά και προτείνουμε τις καλύτερες συνταγές γ...
Ζύμες για τάρτες και πίτσες
Χριστόφορος ΠέσκιαςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 408 εμφανίσεις
Μπριζέ ή σαμπλέ, με γιαούρτι ή με κρασί; Πως φτιάχνουμε βήμα - βήμα τις ζύμες για τάρτα, ποιά ταιριά...
Φρούτα στο βάζο Άνοιξη - Καλοκαίρι
Εύη ΒουτσινάΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 427 εμφανίσεις
Βερίκοκα, κεράσια και όλα τα καλοκαιρινά φρούτα γίνονται μαρμελάδα, γλυκό του κουταλιού, τσάτνι, κομ...
Ημερολόγιο 2010: Άρτος ο περιούσιος
Εύη ΒουτσινάΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 422 εμφανίσεις
Καινούργιος χρόνος έρχεται τρεχάτος και λευκός -άγραφος, έτοιμος να τον γεμίσουμε ομορφιές, συγκινήσ...
Όλα μαζί τα πράγματα και τα μικροπράγματα που δίνουν τόνο στις στιγμές, όλα εκείνα που φτιάχνονται μ...
Ημερολόγιο 2008: Άρτος ο περιούσιος
Εύη ΒουτσινάΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 411 εμφανίσεις
Καινούργιος χρόνος έρχεται τρεχάτος και λευκός -άγραφος, έτοιμος να τον γεμίσουμε ομορφιές, συγκινήσ...
Σε τούτον τον τόμο συγκέντρωσα ένα μέρος από τα παραδοσιακά ελληνικά ψωμιά που έχω καταγράψει - το π...
Το απλό ψωμί, το εύκολο, αυτό που δεν έχει χρόνο αναμονής, γεμιστό με τυρί, γεμιστό με μυρωδικά ή σκ...
Ένα βιβλίο για το ψωμί. Μια μικρή περιπλάνηση στο νκόσμο της οικιακής αρτοποιίας.82 συνταγές ψωμιών,...
Με την παρούσα έκδοση επιχειρείται για πρώτη φορά η παρουσίαση των χρήσεων του κρόκου στη μαγειρική....
Μαθαίνουμε τα πάντα για την συντήρηση λαχανικών στην άρμη, την αποξήρανσή του, πώς να τα κάνουμε του...
Ημερολόγιο 2006, της γης το χρυσάφι
Εύη ΒουτσινάΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 348 εμφανίσεις
Από τα Ελευσίνια μυστήρια, τα Διονύσια και τα Αδώνια της ελληνικής αρχαιότητας ή τα ρωμαϊκά Σατουρνά...