
Νενα Ισμυρνογλου
Νένα Ισμυρνόγλου
Βιβλία - Συγγραφή - (7)

Μαθαίνουμε πώς να φυτεύουμε και να καλλιεργούμε τα βασικά μυρωδικά που χρησιμοποιούμε στη μαγειρική ...

Φρούτα στο βάζο Φθινόπωρο - Χειμώνας
Ντίνος ΚιούσηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 514 εμφανίσεις
Όλα τα χειμερινά φρούτα γίνονται μαρμελάδα, γλυκό του κουταλιού, τσάτνι, κομπόστα. Βήμα – βήμα η παρ...

Φτιάχνουμε βήμα - βήμα εύκολες, αλλά και πιο πολύπλοκες ζύμες, ανοίγουμε φύλλο και μαθαίνουμε όλα τα...

Ζύμες για τάρτες και πίτσες
Χριστόφορος ΠέσκιαςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 352 εμφανίσεις
Μπριζέ ή σαμπλέ, με γιαούρτι ή με κρασί; Πως φτιάχνουμε βήμα - βήμα τις ζύμες για τάρτα, ποιά ταιριά...

Ένας πλήρης οδηγός από την επιλογή της ψησταριάς και το άναμμα της φωτιάς μέχρι το ψήσιμο όλων των κ...


Μαθαίνουμε τα πάντα για την συντήρηση λαχανικών στην άρμη, την αποξήρανσή του, πώς να τα κάνουμε του...
Βιβλία - Συμμετοχή - (72)

Το σημερινό μας βιβλίο είναι αφιερωμένο στη δημιουργική κουζίνα, σε συνταγές που ξεπερνάνε την καθημ...







Φαγάκια με φόρμες και φορμάκια
Ηλίας ΜαμαλάκηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 427 εμφανίσεις

Στην Ελλάδα είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στη μαγειρική με φρούτα. Ως λαός συντηρητικός και παραδο...




Ζαχαροπλαστική για προχωρημένους
Ηλίας ΜαμαλάκηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 291 εμφανίσεις




Μαγειρεύοντας με φοντύ, γουόκ και καυτή πέτρα
Ηλίας ΜαμαλάκηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 311 εμφανίσεις



Ψάρια του αλμυρού και του γλυκού νερού
Ηλίας ΜαμαλάκηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 332 εμφανίσεις
Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας πρωταγωνιστεί το ψάρι, βασική πηγή πρωτεϊνών για τον ανθρώπινο ...