
Αργυρης Ν. Τσακιρης
Αργύρης Ν. Τσακίρης
Βιβλία - Συγγραφή - (24)

Ο οινολόγος Αργύρης Τσακίρης μοιράζεται μαζί σας όλα τα απαραίτητα μυστικά, ώστε να γίνετε ο οινοπαρ...

Εσείς βάλτε την πρώτη ύλη και εμείς θα δείξουμε πώς:Από σταφύλια θα φτιάξετε τσίπουρο, ούζο, μπράντι...

Τα 1.100 καλύτερα Ελληνικά κρασιά αξιολογημένα και βαθμολογημένα από δυο ειδικούς στο χώρο του κρασι...

Ένα απολαυστικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο του κρασιού. Ποικιλίες, αμπελώνες στην Ελλάδα και τον κόσμο,...

Η «Οινολογία, από το σταφύλι στο κρασί» στην όγδοη έκδοσή της, που αναθεωρήθηκε και συμπληρώθηκε με ...

Το βιβλίο αυτό προσπαθεί να ερμηνεύσει τι είναι αυτό που καθιερώνει κάποιες συνταγές και να εξηγήσει...

Το πρώτο βιβλίο στην ελληνική αγορά για το εμπόριο οίνου και το τρόπο λειτουργίας του κλάδου. Καλύπτ...

[...] Τέλος, ένα κρασί κρίνεται από τη γεύση του. Και σ' αυτή την περίπτωση, η ποικιλία του σταφυλιο...

Για μια ακόμα χρονιά ο Alpha wine guide 2006 αξιολογεί τα ελληνικά κρασιά. Παίρνει θέση για τους οργ...

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα αλκοολούχα ποτά, ούζο - τσίπουρο - μπραντι - τζιν - βοτκα -ουίσκι - ...

Αμπελουργία και οινοποίηση
Αργύρης Ν. ΤσακίρηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 295 εμφανίσεις

Η κορυφή των μεγάλων κρασιών που "πατήθηκε" πέρυσι από λίγους, δείχνει φέτος να καταλαμβάνεται εξ' ε...

Ένα απολαυστικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο του κρασιού. Ποικιλίες, αμπελώνες στην Ελλάδα και τον κόσμο,...

Αμπελουργία για κρασιά ποιότητας
Αργύρης Ν. ΤσακίρηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 259 εμφανίσεις
Στο βιβλίο Αμπελουργία για κρασιά ποιότητας θα βρείτε οδηγίες σχετικά με:- Τη σύγχρονη συμβατική ποι...

Για μια ακόμα χρονιά (την τέταρτη κατά σειρά) ο Alpha wine guide 2005 αξιολογεί τα ελληνικά κρασιά. ...


Στο μικρό αυτό βιβλίο θα βρείτε τα στοιχεία που χρειάζονται για να κάνετε κρασί σε βαρέλι με τον απλ...

Τα 1.150 καλύτερα Ελληνικά κρασιά αξιολογημένα και βαθμολογημένα από δυο ειδικούς στο χώρο του κρασι...

Τα 1.100 καλύτερα Ελληνικά κρασιά αξιολογημένα και βαθμολογημένα από δυο ειδικούς στο χώρο του κρασι...

Ο οίνος είναι προϊόν ανθρώπινης θέλησης, μόχθου και γνώσης. Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με σκοπό να μας ...
Βιβλία - Συμμετοχή - (1)

Θερμοκρασία: η καρδιά της οινοποίησης
Jacques BlouinΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 272 εμφανίσεις
Η θερμοκρασία είναι, σήμερα, ο πιο σημαντικός παράγοντας στη διαδικασία της οινοποίησης. Σε όλες τις...