Reinhold Metz
Reinhold Metz
Βιβλία - Συγγραφή - (8)
Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία
Hermann GrunerΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 355 εμφανίσεις
Βασικές γνώσεις χημείας, φυσικής και βιολογίας, μικρόβια, μολύνσεις, τροφικές δηλητηριάσεις, υγιεινή...
Το βιβλίο αυτό προσφέρει πρακτικές βασιζόμενες στη θεωρία της επαγγελματικής μαγειρικής. Η νέα του μ...
Το βιβλίο αυτό προσφέρει πρακτικές βασιζόμενες στη θεωρία της επαγγελματικής μαγειρικής. Η νέα του μ...
Λαχανικά, μανιτάρια, πατάτες, φρούτα, μαγειρικά λίπη και λάδια φαγητού, το αυγό της κότας, γάλα και ...
Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής
Hermann GrunerΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 259 εμφανίσεις
Το βιβλίο αυτό, εκτός από εργαλείο παροχής γνώσεων είναι και ένα βασικό εγχειρίδιο που χρησιμεύει στ...
Περιέχονται πληροφορίες για:-Είδη διατροφής-Κρέας σφαγείου-Κυνήγι -Πουλερικά-Πουλιά κυνηγιού-Ψάρια-Α...
Βασικές αρχές υγιεινής διατροφής
Hermann GrunerΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 246 εμφανίσεις
Λαχανικά, μανιτάρια, πατάτες, φρούτα, μαγειρικά λίπη και λάδια φαγητού, το αυγό της κότας, γάλα και ...
Η Επαγγελματική μαγειρική αποτελεί ένα άψογο βοήθημα συνιστώντας:1. Ένα εργαλείο παροχής γνώσεων2. Έ...