Νανα Δαρειωτη
Νανά Δαρειώτη
Βιβλία - Συγγραφή - (6)
Δεν χρειάζεται καν να ανάψετε το μάτι της κουζίνας για να απολαύσετε ένα νόστιμο, αλλά και γρήγορο γ...
Αυτό το τετράδιο είναι μια τρανή απόδειξη πως οι νόστιμες συνταγές δεν είναι ούτε δύσκολες, ούτε χρο...
Σε 302 σελίδες παρουσιάζονται τα 24 νησιά των Κυκλάδων με αλφαβητική σειρά και πρωτότυπες πληροφορίε...
Στον φούρνο και γρήγορο φαγητό γίνεται; Φυσικά και γίνεται!Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συνδέσει ...
Ίσως θα έπρεπε να κατηγορήσουμε τις μαμάδες μας για την άποψη που έχουμε για τα όσπρια αλλά, πάλι, κ...
Βιβλία - Συμμετοχή - (23)
Κάνες, Σεν Τροπέ, Τουλόν, Μονακό
Jeanne OliverΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 387 εμφανίσεις
Οψοποιών μαγγανείαι ήγουν καλογηρική μαγειρική
Αρχιμανδρίτης ΔοσίθεοςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 299 εμφανίσεις
Χρόνια πριν, ήταν νομίζω το '95, έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλίο με τον περίεργο τίτλο "Οψοποιών μαγγ...
Ο Bill Buford, γνωστός δημοσιογράφος του New Yorker, έβλεπε πάντα τον εαυτό του ως έναν ερασιτέχνη μ...
Λέγονται και πίτες της τεμπέλας επειδή από τη διαδικασία λείπει το δύσκολο μέρος του ανοίγματος φύλλ...
Τον συναντάμε σε δεκάδες μορφές, γεύσεις και σχήματα. Ο κεφτές είναι από τα πιο... φιλικά προς τον μ...
Δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω, δεν έχω χρόνο" είναι η πιο συνηθισμένη δικαιολογία εκείνων που πιστεύου...
Η ζαχαροπλαστική λένε πως συγγενεύει με τη χημεία. Το γλυκό θέλει μέτρημα και μέτρο, ακρίβεια, συγκε...
Ήρθε ο καιρός που το ταπεράκι έγινε μόδα και, μάλιστα, παγκόσμια. Αυτό συνέβη για παραπάνω από έναν ...
Η πάλαι ποτέ λαδόκολλα, και νυν χαρτί για ψήσιμο στον φούρνο, είναι ευκολία και εγγυημένη νοστιμιά. ...
Ξαναζεσταμένο φαγητό όχι, ξαναμαγειρεμένο όμως ναι! Λίγη φαντασία και λίγα επιπλέον υλικά είναι ό,τι...
Στις συνταγές της, η Ελένη Ψυχούλη χρησιμοποιεί υλικά που βρίσκονται καθημερινά στο ψυγείο και στα ν...
Δεν χρειάζεται καν να ανάψετε το μάτι της κουζίνας για να απολαύσετε ένα νόστιμο, αλλά και γρήγορο γ...
Οι δύσκολοι καιροί επανέφεραν την cucina povera ή μήπως η "φτωχή κουζίνα" ήρθε στη μόδα -από σύμπτωσ...
Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί ποιος εμπνεύστηκε τη φασολάδα, πότε μαγειρεύτηκε πρώτη φορά το παστίτσι...
Πολλές ιδέες για εύκολα γλυκά, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες. Ιδανική συνταγή; Την έχουμε! Ο Μάκης Γε...
Πολλές οι ευκαιρίες για καλέσματα στο σπίτι. Γενέθλια, ονομαστικές εορτές, πάρτι, επέτειοι, παραμονέ...
Αυτό το τετράδιο είναι μια τρανή απόδειξη πως οι νόστιμες συνταγές δεν είναι ούτε δύσκολες, ούτε χρο...
Στις συνταγές του, ο έμπειρος και εμπνευσμένος σεφ Μιχάλης Ντουνέτας μοιράζεται μαζί μας μυστικά, τε...
Το κοινό τραπέζι είναι μια ευκαιρία να βρεθούμε με φίλους και αγαπημένους. Το μόνο που χρειάζεται εί...