• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Κώστας Φιλιππάκης

Κωστας Φιλιππακης

author_photo

Βιβλία
9

Εμφανίσεις
20

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Κώστας Φιλιππάκης


Βιβλία - Συγγραφή - (1)

Lexis

Κώστας Φιλιππάκης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 187 εμφανίσεις


Βιβλία - Συμμετοχή - (8)

Μισοψημένο

Anthony Bourdain
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 288 εμφανίσεις

Με το Κουζίνα Εμπιστευτικό μας προειδοποίησε για τις εκπλήξεις και τους κινδύνους που καραδοκούν ότα...


Στην κουζίνα με τον Μπουρνταίν

Anthony Bourdain
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 315 εμφανίσεις

Οι συνταγές του Άντονυ Μπουρνταίν στο εστιατόριο του, Λε Αλ, στη Νέα Υόρκη.Ο αιρετικός μάγειρας παρο...


Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα

Νταϊάνα Κόχυλα
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 362 εμφανίσεις

Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...


Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα

Νταϊάνα Κόχυλα
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 277 εμφανίσεις

Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...


Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα

Νταϊάνα Κόχυλα
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 312 εμφανίσεις

Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...


Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα

Νταϊάνα Κόχυλα
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 299 εμφανίσεις

Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...


Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα

Νταϊάνα Κόχυλα
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 270 εμφανίσεις

Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...


Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα

Νταϊάνα Κόχυλα
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 255 εμφανίσεις

Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...