
Δημητρης Ρουσουνελος
Δημήτρης Ρουσουνέλος
Βιβλία - Συγγραφή - (7)

Η έκδοση ενός νέου βιβλίου, λένε, είναι μια περιπέτεια. Μια γλυκιά περιπέτεια που θυμίζει την εμπειρ...

Κυκλάδες, γαστρονομικό οχυρό
Δημήτρης ΡουσουνέλοςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 282 εμφανίσεις
Στο απολαυστικό αυτό βιβλίο του ο Δημήτρης Ρουσουνέλος μας ταξιδεύει στη γαστρονομία των Κυκλάδων κα...

Τα χοιροσφάγια στη Μύκονο
Δημήτρης ΡουσουνέλοςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 281 εμφανίσεις
Τα χοιροσφάγια είναι η διαδικασία που αφορά στην κατ' έτος επαναλαμβανόμενη, σαν έθιμο πλέον, τακτοπ...

Η γαστρονομία ενός τόπου είναι στοιχείο συστατικό της πολιτιστικής του εικόνας. Η Μύκονος, εκτός από...

Myconos Guidebook 2010/ 2011
Αλεξάνδρα ΑγγελετάκηΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 249 εμφανίσεις
Το "Mykonos Guidebook 2010/ 2011" κυκλοφόρησε για τέταρτη συνεχή χρονιά τον Ιούνιο του 2010 σε 40.00...

The pig-killing feast is the process-repeated each year so as to have become a custom -by which the ...

The Kopanisti Cheese of Mykonos
Δημήτρης ΡουσουνέλοςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 152 εμφανίσεις
Kopanisti is a cheese that closely resembles the surroundings amid which it came into being and gain...