
Βαγγελης Δρισκας
Βαγγέλης Δρίσκας
Βιβλία - Συγγραφή - (10)

Τα 100 μυστικά της υπέρτασης
Δημοσθένης Π. ΑβραμίδηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 365 εμφανίσεις
2,5 εκατομμύρια 'Ελληνες είναι υπερτασικοί, 40% των οποίων δεν το γνωρίζουν! Η αυξημένη αρτηριακή πί...

Το ημερολόγιο μαγειρικής του Βαγγέλη Δρίσκα για το 2008
Βαγγέλης ΔρίσκαςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 444 εμφανίσεις
Πρόκειται για ένα γευστικό ταξίδι στο Πεκίνο, την πόλη που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες το...

Ολοκληρωμένα μενού, συνταγές δημιουργικής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας και για τις τέσσερις επ...

The Ultimate Greek Cookbook for an Everyday Sef
Βαγγέλης ΔρίσκαςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 328 εμφανίσεις
Includes: complete menus, recipes for creative Greek and Mediterranean cusine for all seasons, wine ...

Ένας χρόνος στην κουζίνα του Βαγγέλη Δρίσκα
Βαγγέλης ΔρίσκαςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 320 εμφανίσεις
Ένα ταξίδι στο χρόνο και στις αφορμές που γέννησαν τις τηλεοπτικές συνταγές του Βαγγέλη Δρίσκα. Οικο...

Τι είναι τα μπαχαρικά και τι τα μυρωδικά; Πώς τα διαλέγουμε, πώς τα προετοιμάζουμε και πώς τα συντηρ...

Η "Κινέζικη κουζίνα" είναι ο απαραίτητος σύμμαχος για όποιον επιθυμεί να μυηθεί στις γεύσεις της Κίν...

Το ημερολόγιο μαγειρικής του Βαγγέλη Δρίσκα για το 2005
Βαγγέλης ΔρίσκαςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 334 εμφανίσεις
Μήπως τελικά η κουζίνα δεν είναι τόσο δύσκολη υπόθεση; Με το "Ημερολόγιο μαγειρικής 2005" μοιράζομαι...

Όταν μαγειρεύω, συμμετέχουν και οι πέντε αισθήσεις μου, και κάθε αίσθηση είναι μία πρόκληση για να σ...

Το ημερολόγιο μαγειρικής του Βαγγέλη Δρίσκα για το 2006
Βαγγέλης ΔρίσκαςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 278 εμφανίσεις
Μάθετε για τα σχήματα των ζυμαρικών και με ποιες σάλτσες ταιριάζουν, πώς διαλέγουμε πεπόνια, πού μπο...