• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Λεονί Σταφυλά

Λεονι Σταφυλα

author_photo

Βιβλία
13

Εμφανίσεις
45

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Λεονί Σταφυλά


Βιβλία - Συμμετοχή - (13)

Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα

Νταϊάνα Κόχυλα
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 357 εμφανίσεις

Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...


Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα

Νταϊάνα Κόχυλα
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 320 εμφανίσεις

Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...


Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα

Νταϊάνα Κόχυλα
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 311 εμφανίσεις

Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...


Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα

Νταϊάνα Κόχυλα
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 317 εμφανίσεις

Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...


Ημερολόγιο γεύσης 2009: 365 νόστιμες μέρες: η νέα γενιά των Ελλήνων σεφ

Συλλογικό έργο
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 267 εμφανίσεις

Το ημερολόγιο διανθίζεται με τις συνταγές κάθε μήνα, από τους σεφ: Δημήτρη Σκαρμούτσο (Ιανουάριος), ...


Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα

Νταϊάνα Κόχυλα
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 303 εμφανίσεις

Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...


Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα

Νταϊάνα Κόχυλα
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 294 εμφανίσεις

Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...


Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα

Νταϊάνα Κόχυλα
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 267 εμφανίσεις

Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...


Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα

Νταϊάνα Κόχυλα
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 264 εμφανίσεις

Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...


Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα

Νταϊάνα Κόχυλα
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 304 εμφανίσεις

Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...


Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα

Νταϊάνα Κόχυλα
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 294 εμφανίσεις

Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...


Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα

Νταϊάνα Κόχυλα
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 245 εμφανίσεις

Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...


Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα

Νταϊάνα Κόχυλα
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 306 εμφανίσεις

Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...