
Λεονι Σταφυλα
Λεονί Σταφυλά
Βιβλία - Συμμετοχή - (13)

Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Νταϊάνα ΚόχυλαΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 317 εμφανίσεις
Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...

Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Νταϊάνα ΚόχυλαΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 290 εμφανίσεις
Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...

Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Νταϊάνα ΚόχυλαΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 287 εμφανίσεις
Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...

Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Νταϊάνα ΚόχυλαΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 277 εμφανίσεις
Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...

Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Νταϊάνα ΚόχυλαΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 278 εμφανίσεις
Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...

Ημερολόγιο γεύσης 2009: 365 νόστιμες μέρες: η νέα γενιά των Ελλήνων σεφ
Συλλογικό έργοΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 232 εμφανίσεις
Το ημερολόγιο διανθίζεται με τις συνταγές κάθε μήνα, από τους σεφ: Δημήτρη Σκαρμούτσο (Ιανουάριος), ...

Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Νταϊάνα ΚόχυλαΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 272 εμφανίσεις
Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...

Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Νταϊάνα ΚόχυλαΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 262 εμφανίσεις
Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...

Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Νταϊάνα ΚόχυλαΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 228 εμφανίσεις
Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...

Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Νταϊάνα ΚόχυλαΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 262 εμφανίσεις
Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...

Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Νταϊάνα ΚόχυλαΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 239 εμφανίσεις
Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...

Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Νταϊάνα ΚόχυλαΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 277 εμφανίσεις
Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...

Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Νταϊάνα ΚόχυλαΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 218 εμφανίσεις
Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερ...