• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Κώστας Α. Σαμαρτζής

Κωστας Α. Σαμαρτζης

author_photo

Βιβλία
7

Εμφανίσεις
17

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Κώστας Α. Σαμαρτζής


Ο Κώστας Σαμαρτζής γεννήθηκε στην Πάτρα και από το 1984 ζει και εργάζεται στην Αθήνα.Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά τελικά τον κέρδισε η μαγειρική.Το 1988 γνωρίζει τον Βασίλη Μάρκου και αρχίζει να συνεργάζεται μαζί του στην επιμέλεια εκδόσεων βιβλίων μαγειρικής με ελληνική συνταγογραφία.Λάτρης της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας έχει πολλές φορές δώσει τις συμβουλές του στη δημιουργία ελληνικών εστιατορίων στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη.Η πρώτη συγγραφική του επιτυχία ήταν η έκδοση του "Λεξικού μαγειρικής" που έγινε γνωστό σαν "Βιβλίο του σεφ" και καταξιώθηκε από τους επαγγελματίες και τις σχολές μαγειρικής τέχνης.Ακολούθησε η έκδοση δύο ακόμα επιτυχημένων τίτλων "Μεζέδες της ταβέρνας" και "Σπεσιαλιτέ της ταβέρνας" καθώς επίσης και του μαγειρικού λεξικού τσέπης "Αλφαβητάρι γεύσης".Με γνώμονα την υγιεινή και ελαφριά κουζίνα που ακολουθεί τη νηστεία της εκκλησίας παρουσιάζει το τελευταίο του βιβλίο "Νηστίσιμα και γιορτινά" με επιτυχημένες νηστήσιμες συνταγές για τη Σαρακοστή, το Δεκαπενταύγουστο και το Σαρανταήμερο αλλά και αντίστοιχες γιορτινές συνταγές που δεν λείπουν από το ελληνικό γιορτινό τραπέζι.Η συμβουλή του Κώστα Σαμαρτζή για το μυστικό της επιτυχίας: "Η ποιότητα των υλικών και το μέτρο".

Βιβλία - Συγγραφή - (6)

Το χρυσό αλφαβητάρι της γεύσης

Κώστας Α. Σαμαρτζής
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 349 εμφανίσεις

Η «Βιβλιοθήκη του Σεφ» στην προσπάθειά της να δώσει μια εύκολη πρόσβαση στους μαγειρικούς όρους που ...


Μεζέδες της ταβέρνας

Κώστας Α. Σαμαρτζής
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 369 εμφανίσεις

Οι "Μεζέδες της ταβέρνας" περιέχουν επιλεγμένες, αυθεντικές συνταγές για μεζέδες, έτσι όπως δόθηκαν ...


Το βιβλίο του σεφ

Β. Κ. Μάρκου
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 324 εμφανίσεις

Το Λεξικό Επαγγελματικής Μαγειρικής ή "Βιβλίο του Σεφ" όπως έχει γίνει γνωστό, θα μπορούσε να χαρακτ...


Το αλφαβητάρι της γεύσης

Κώστας Α. Σαμαρτζής
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 303 εμφανίσεις

Η εξέλιξη της μαγειρικής αλλά και η... άνοδος του βιοτικού επιπέδου έφεραν νέους όρους, κατά το πλεί...


Νηστήσιμα και γιορτινά

Κώστας Α. Σαμαρτζής
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 200 εμφανίσεις

Το βιβλίο "Νηστήσιμα και γιορτινά" μας προτείνει ένα ολοκληρωμένο διατροφικό πρόγραμμα με παραδοσιακ...


Σπεσιαλιτέ της ταβέρνας

Κώστας Α. Σαμαρτζής
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 288 εμφανίσεις

Το νέο βιβλίο της "Βιβλιοθήκης του Σεφ" για την Ταβέρνα περιέχει τις πιο πετυχημένες παραδοσιακές συ...


Βιβλία - Συμμετοχή - (1)

Νηστήσιμα και γιορτινά

Κώστας Α. Σαμαρτζής
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 200 εμφανίσεις

Το βιβλίο "Νηστήσιμα και γιορτινά" μας προτείνει ένα ολοκληρωμένο διατροφικό πρόγραμμα με παραδοσιακ...