• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Γιώργος Κλειδαράς

Γιωργος Κλειδαρας

author_photo

Βιβλία
8

Εμφανίσεις
36

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Γιώργος Κλειδαράς


Ο Γιώργος Κλειδαράς, προέρχεται από οικογένεια μαγείρων Μικρασιατικής καταγωγής και από τη νεαρή του ηλικία ήρθε σε επαφή με τον κόσμο της Μαγειρικής. Σπούδασε στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων το 1983 και έλαβε μέρος σε διάφορα επιμορφωτικά σεμινάρια και παρουσιάσεις. Η σταδιοδρομία του ξεκίνησε σαν μια συλλογή επαγγελματικών εμπειριών και έγινε ένα μαγικό ταξίδι που συνεχίζεται.Εργάστηκε στο Cappa club στην Κρήτη, στο Intercontinental στην Αθήνα και στην Ταϊλάνδη, στη Λέσχη Αξιωματικών Σπάρτης, στο Collosos Beach Hotel της Ρόδου, στο Preciux Gastronomie στην Αθήνα και στο Υπουργείο Εξωτερικών, στο Take Five Jazz Club Restaurant στο Κολωνάκι, στο Sirines Beach Hotel Σάμου, στο Βαρούλκο στον Πειραιά και στην Intercatering ως exclusive chef. Από το 1996 έως σήμερα εργάζεται ως Καθηγητής Γαστρονομικής Τέχνης στη Σχολή Chef d' Oeuvre, και έχει λάβει μέρος σε διάφορα φεστιβάλ, διαγωνισμούς, επαγγελματικά συνέδρια και τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Λέσχης Αρχιμαγείρων "Eurotoques" και του Chef Club Αθηνών. Παράλληλα εργάζεται ως Γαστρονομικός σύμβουλος σε διάφορες επιχειρήσειςς σχετικά με την Οργάνωση και τον Εξοπλισμό της Κουζίνας, την εκπαίδευση νέων μαγείρων, τη σύνθεση κάρτας Menu, τη διαφήμιση, τα εξειδικευμένα service και την Decoration. Αρθρογραφεί σε διάφορα περιοδικά του χώρου και εκδίδει βιβλία ως συμβολή στην επιγένεση της Μεγάλης Τέχνης της Υπηρεσίας.

Βιβλία - Συγγραφή - (8)

Αποκάλυψη Μελχισεδέκ

Γιώργος Κλειδαράς
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 583 εμφανίσεις

Ο Ιωάννης είναι ο μη εκπεσών Αδάμ. Φανερώνεται ως Ηλίας, πάντα πρώτος και ως Παράκλητος της Δευτέρας...


Έλεγχος και τιμολόγηση εδεσμάτων

Γιώργος Κλειδαράς
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 441 εμφανίσεις

Ο έλεγχος και η τιμολόγηση εδεσμάτων είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στην παραγωγή και την διάθεση, δηλαδή...


Στοιχεία οινολογίας

Γιώργος Κλειδαράς
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 334 εμφανίσεις

Άλλο ένα ακόμα βιβλίο από τον καθηγητή γαστρονομικής τέχνης κ. Γιώργο Κλειδαρά, που αφορά ότι έχει ν...


Ιστορία, δεοντολογία και αγωγή

Γιώργος Κλειδαράς
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 382 εμφανίσεις


Εστιατορική τέχνη, μενού, οινολογία, καφέ μπαρ

Γιώργος Κλειδαράς
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 455 εμφανίσεις

[...] Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται όλα τα βασικά θέματα που αφορούν τη γαστρονομική τέχνη, τα οποία ...


Μαγειρική τέχνη

Γιώργος Κλειδαράς
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 280 εμφανίσεις


Υγιεινή χώρων μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής

Γιώργος Κλειδαράς
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 301 εμφανίσεις

[...] Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται όλα τα βασικά θέματα που αφορούν τη γαστρονομική τέχνη, τα οποία ...


Μαγειρική τέχνη

Γιώργος Κλειδαράς
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 312 εμφανίσεις