![](/assets/logos/logo120-c83c2f93ea9e4c07ef453d7fc5a54807a2365f97a64fcf4ecdad4ec8e3a94381.png)
Γιαννης Ζαμπετακης
Γιάννης Ζαμπετάκης
Βιβλία - Συγγραφή - (6)
![](/uploads/book/uploaded_cover/155573/b158564.jpg)
Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας είναι ότι παράγει τρόφιμα με υψηλή προστιθέμενη αξία (π.χ. ελα...
![](/uploads/book/uploaded_cover/165249/b168295.jpg)
Νομοθεσία τροφίμων και διατροφικοί κίνδυνοι
Γιάννης ΖαμπετάκηςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 351 εμφανίσεις
Στους ολοένα αυξανόμενους διατροφικούς κινδύνους (εξασθενές χρώμιο και άλλα βαρέα μέταλλα, αντιβιοτι...
![](/uploads/book/uploaded_cover/206090/b209295.jpg)
![](/uploads/book/uploaded_cover/155194/b158184.jpg)
Όλοι μας μπορεί να βρεθούμε στο επίκεντρο μιας κρίσης, είτε αυτή λαμβάνει χώρα στην οικογένειά μας ε...
![](/uploads/book/uploaded_cover/123186/b125794.jpg)
Διατροφή και χημεία τροφίμων
Ντία ΓαλανοπούλουΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 374 εμφανίσεις
Οι επιστήμες της Διατροφής και της Χημείας Τροφίμων είναι δύο παράλληλες επιστήμες που εξετάζουν το ...
![](/uploads/book/uploaded_cover/223889/b226950.jpg)