• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Ευάγγελος Σ. Λάζος

Ευαγγελος Σ. Λαζος

author_photo

Βιβλία
6

Εμφανίσεις
18

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Ευάγγελος Σ. Λάζος


Ο Ευάγγελος Λάζος είναι καθηγητής του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Αθηνών.

Βιβλία - Συγγραφή - (6)

Επεξεργασία τροφίμων

Ευάγγελος Σ. Λάζος
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 291 εμφανίσεις

Ο δεύτερος τόμος της "Επεξεργασίας Τροφίμων" χωρίζεται σε επτά μέρη και καλύπτει επεξεργασίες οι οπο...


Επεξεργασία τροφίμων ΙΙ

Ευάγγελος Σ. Λάζος
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 278 εμφανίσεις

Ο δεύτερος τόμος της “Επεξεργασίας Τροφίμων” χωρίζεται σε επτά μέρη και καλύπτει επεξεργασίες οι οπο...


Επεξεργασία τροφίμων Ι

Ευάγγελος Σ. Λάζος
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 250 εμφανίσεις

Η επεξεργασία τροφίμων ως επιστημονική και τεχνολογική δραστηριότητα καλύπτει μια ευρεία περιοχή από...


Επεξεργασία τροφίμων 2

Ευάγγελος Σ. Λάζος
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 256 εμφανίσεις


Επεξεργασία τροφίμων

Ευάγγελος Σ. Λάζος
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 243 εμφανίσεις

Η επεξεργασία τροφίμων ως επιστημονική και τεχνολογική δραστηριότητα καλύπτει μια ευρεία περιοχή από...


Επεξεργασία τροφίμων 1

Ανδριάνα Ε. Λάζου
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 172 εμφανίσεις

Η επεξεργασία των τροφίμων, έχει ως στόχο τη διατήρηση της ασφάλειας και των θρεπτικών, οργανοληπτικ...