• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Αντωνία - Λήδα Ματάλα

Αντωνια - Ληδα Ματαλα

author_photo

Βιβλία
5

Εμφανίσεις
193

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Αντωνία - Λήδα Ματάλα


Η Αντωνία-Λήδα Ματάλα σπούδασε χημεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έκανε τις διδακτορικές της σπουδές στο τμήμα διατροφής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, στο Davis. Διδάσκει στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ως αναπληρώτρια καθηγήτρια ανθρωπολογίας της διατροφής. Τα επιστημονικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στη μελέτη της ιστορίας της διατροφής στο μεσογειακό χώρο και τη μελέτη και αξιολόγηση των διαιτητικών συνηθειών ηλικιακών ομάδων και μειονοτήτων.

Βιβλία - Συγγραφή - (1)

Ανθρωπολογία της διατροφής

Αντωνία - Λήδα Ματάλα
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 361 εμφανίσεις

Με αφετηρία το ερώτημα «Πως έχουν διαμορφωθεί οι διαιτητικές συνήθειες των ανθρώπων», στο βιβλίο αυτ...


Βιβλία - Συμμετοχή - (4)

Εισαγωγή στη διατροφή του ανθρώπου

Συλλογικό έργο
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 409 εμφανίσεις

[...] Η σχετική θεματική βιβλιογραφία είναι πλούσια και εμπλουτίζεται συνεχώς. Ο τόμος αυτός, πρωτοβ...


Η διατροφή στον 21ο αιώνα


Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 472 εμφανίσεις

Λίγα ζητήματα απασχολούν τους ανθρώπους σ' όλο τον κόσμο τόσο συχνά και τόσο έντονα όσο τα τρόφιμα κ...


Εισαγωγή στη διατροφή του ανθρώπου

Hester H. Vorster
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 343 εμφανίσεις

Στη δεύτερη αυτή έκδοση του εισαγωγικού συγγράμματος της αναγνωρισμένης σειράς Nutrition Society Tex...


Η διατροφή στον 21ο αιώνα


Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 472 εμφανίσεις

Λίγα ζητήματα απασχολούν τους ανθρώπους σ' όλο τον κόσμο τόσο συχνά και τόσο έντονα όσο τα τρόφιμα κ...