• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Αλέξανδρος Παρασκευάς

Αλεξανδρος Παρασκευας

author_photo

Βιβλία
10

Εμφανίσεις
14

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Αλέξανδρος Παρασκευάς


Βιβλία - Συμμετοχή - (10)

Η τέχνη του επαγγελματία μπάρμαν

Degen Jobst Kessler
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 286 εμφανίσεις

Η τέχνη της ανάμειξης και του σερβιρίσματος των κοκτέιλς γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό κομμάτι τη...


Αρχές σχεδίασης μενού

Paul J. McVety
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 312 εμφανίσεις


Διοίκηση εστιατορίου και μπαρ

Allen Z. Reich
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 363 εμφανίσεις

Περιέχει:- Διαχείριση της Κουζίνας και του Μενού - Διεύθυνση της Τραπεζαρίας - Διεύθυνση του Μπαρ - ...


Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου

Allen Z. Reich
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 309 εμφανίσεις


Έναρξη λειτουργίας εστιατορίου

Allen Z. Reich
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 302 εμφανίσεις

Περιέχει:- Τόπος εγκατάστασης - Χρηματοδότηση- Εξοπλισμός και Διακόσμηση- Ενέργειες και Εργασίες προ...


Ξενοδοχειακές και επισιτιστικές επιχειρήσεις

Donald E. Lundberg
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 257 εμφανίσεις


Ξενοδοχείο

Denney G. Rutherford
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 238 εμφανίσεις


Η τέχνη του σερβιρίσματος

Sondra J. Dahmer
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 258 εμφανίσεις


Αρχές σχεδίασης μενού

Paul J. McVety
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 312 εμφανίσεις


Οργάνωση και διοίκηση ταξιδιωτικού πρακτορείου

Gerald Fuller
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 272 εμφανίσεις