
Αλεξανδρος Παρασκευας
Αλέξανδρος Παρασκευάς
Βιβλία - Συμμετοχή - (10)

Η τέχνη του επαγγελματία μπάρμαν
Degen Jobst KesslerΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 274 εμφανίσεις
Η τέχνη της ανάμειξης και του σερβιρίσματος των κοκτέιλς γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό κομμάτι τη...


Περιέχει:- Διαχείριση της Κουζίνας και του Μενού - Διεύθυνση της Τραπεζαρίας - Διεύθυνση του Μπαρ - ...

Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου
Allen Z. ReichΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 298 εμφανίσεις

Περιέχει:- Τόπος εγκατάστασης - Χρηματοδότηση- Εξοπλισμός και Διακόσμηση- Ενέργειες και Εργασίες προ...

Ξενοδοχειακές και επισιτιστικές επιχειρήσεις
Donald E. LundbergΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 238 εμφανίσεις



Οργάνωση και διοίκηση ταξιδιωτικού πρακτορείου
Gerald FullerΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 259 εμφανίσεις
