• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Θεόδωρος Χ. Βαρζάκας

Θεοδωρος Χ. Βαρζακας

author_photo

Βιβλία
3

Εμφανίσεις
18

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Θεόδωρος Χ. Βαρζάκας


Ο Θεόδωρος Βαρζάκας κατέχει Bachelor (Honours) στην Ιατρική Μικροβιολογία και Βιοχημεία (1992), Ρh.D. στην Βιοτεχνολογία Τροφίμων (Ενζυμολογία και Βιοχημική Μηχανική Τροφίμων) και ΜΒΑ στην Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας από το Πανεπιστήμιο του Reading, UK (1998). Επίσης έχει ένα χρόνο μεταδιδακτορική προϋπηρεσία στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει διατελέσει στέλεχος Μάρκετινγκ στην φαρμακευτική εταιρεία Γερολυμάτος, στέλεχος Έρευνας και Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ποιότητας στην εταιρεία Chipita, Επικεφαλής Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Υγιεινής στην εταιρεία Lloyds, Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό στην Διεύθυνση Διατροφικής Πολιτικής και Ερευνών του ΕΦΕΤ για 2 χρόνια και από το 2005 είναι επίκουρος καθηγητής στη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας, Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων στο ΤΕΙ της Καλαμάτας στο γνωστικό αντικείμενο Επεξεργασία Τροφίμων Φυτικής Προέλευσης. Διδάσκει στο μεταπτυχιακό του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα στην Υγιεινή Τροφίμων και Περιβάλλοντος και είναι ΣΕΠ στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στην Πάτρα στην Διασφάλιση Ποιότητος. Επίσης ήταν 407/Λέκτωρ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βόλος στο Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος όπου δίδαξε το μάθημα Τεχνολογία και μεταποίηση Γεωργικών Προϊόντων. Είναι κριτής σε πολλά διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει συγγράψει 50 ερευνητικές εργασίες και άρθρα ανασκόπησης σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά ή σε ξενόγλωσσα βιβλία, και έχει παρουσιάσει πάνω από 45 ερευνητικές εργασίες σε διεθνή και Ελληνικά συνέδρια. Επίσης έχει συγγράψει ένα βιβλίο για τα Γενετικά Τροποποιημένα τρόφιμα. Είναι διαπιστευμένος επιθεωρητής κατά ΙRCA και γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά. Τέλος είναι Εκπαιδευτής του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης (ΙΝΕΠ) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης (ΕΚΔΔ), Εκπαιδευτής του ΕΚΕΠΙΣ και Εκπαιδευτής Μητρώου Εκπαιδευτών ΕΦΕΤ (25) του Επιχειρησιακού Προγράμματος. Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε διαλέξεις συστημάτων διασφάλισης ποιότητας τροφίμων (ΙSΟ 9000), διαχείρισης περιβάλλοντος (ΙSΟ 14001) και ασφάλειας (ΗΑCCΡ) και συσκευασίας τροφίμων και σε εκπαιδεύσεις χειριστών τροφίμων σε θέματα υγιεινής.
Διαβάστε περισσότερα

Βιβλία - Συγγραφή - (2)

Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα

Θεόδωρος Χ. Βαρζάκας
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 289 εμφανίσεις

Οι διαρκώς αυξανόμενες διατροφικές κρίσεις (π.χ. διοξίνες, φυτοφάρμακα, κακή ποιότητα εμφιαλωμένων ν...


Έλεγχος ποιότητας τροφίμων

Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 301 εμφανίσεις

Τα θέματα διατροφικής ασφάλειας βρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο του κοινωνικού ενδιαφέροντος, καθώς...


Βιβλία - Συμμετοχή - (1)

Κράτος και αγροτικός χώρος


Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 397 εμφανίσεις

[...] Έντονος είναι ο προβληματισμός όσων ασχολούνται με την αγροτική οικονομία για το μέλλον του γε...