• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Σπυρίδων Ε. Παπαδάκης

Σπυριδων Ε. Παπαδακης

author_photo

Βιβλία
2

Εμφανίσεις
18

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Σπυρίδων Ε. Παπαδάκης


Ο Σπυρίδων Ε. Παπαδάκης είναι χημικός μηχανικός Ε.Μ.Π., κάτοχος M.S. in Food Engineering και M.S. in Food Science από το University of California, Davis. Απέκτησε Ph.D. in Chemical Engineering από το University of California, Berkeley. Εργάστηκε επί διετία ως Διευθυντής Παραγωγής στη ΒΙΑΜΥΛ, Βιομηχανία Αμύλου και Αμυλοσακχάρου Α.Ε., Θεσσαλονίκη και επί διετία ως Senior Research Scientist στο Harwell Laboratory, U.KA.E.A. (United Kingdom Atomic Energy Authority) Technology, Oxfordshire, U.K Από το 1993 είναι τακτικός καθηγητής Συσκευασίας Τροφίμων στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής του Τ.Ε.Ι Αθήνας. Έχει πλούσιο ερευνητικό, συγγραφικό και διδακτικό έργο σε θέματα Συσκευασίας και Επεξεργασίας Τροφίμων.

Βιβλία - Συγγραφή - (2)

Συσκευασία τροφίμων

Σπυρίδων Ε. Παπαδάκης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 350 εμφανίσεις

Περιέχει: Εισαγωγή, Γυάλινη Συσκευασία, Μεταλλική Συσκευασία, Διάβρωση Μεταλλικών Συσκευασιών, Πλαστ...


Συσκευασία τροφίμων

Σπυρίδων Ε. Παπαδάκης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 318 εμφανίσεις

[...] Στη Συσκευασία Τροφίμων συνδυάζονται η τέχνη και η επιστήμη, και με τις δυο να είναι εξ ίσου σ...