• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Γιώργος Τρουμούχης

Γιωργος Τρουμουχης

author_photo

Βιβλία
2

Εμφανίσεις
323

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Γιώργος Τρουμούχης


Ο Γιώργος Τρουμούχης γεννήθηκε, μεγάλωσε και εργάζεται στη Ρόδο. Προέρχεται από οικογένεια Chef, γνωστή στη Ρόδο.Είναι απόφοιτος Τουριστικής Σχολής Ρόδου, Σχολής Διαιτολογίας και Διατροφής στην Αθήνα, με εξάμηνη εκπαίδευση στο "Τουριστικό και Ξενοδοχειακό Management" στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στο χώρο της μαγειρικής συμμετείχε σε πληθώρα σεμιναρίων στο εξωτερικό, σε σχολές στο Παρίσι, όπως στη Lenotre Ecole και Bellouet Conseille, στη Βιέννη, με εισηγήτρια την Επιστήμονα - Συγγραφέα Hanni Rutzler, στο "Royal Institute of Public Health" του Λονδίνου, στην Πράγα ("Food and Drink Management), και σε άλλα.Έχει εργαστεί σε ξενοδοχεία, όπως τα Grecotel Rhodes Imperial, Atheneum Intercontinental, Rhodes Palladium και Hilton Trafalgar London ως Executive Chef. Τα τελευταία 6 χρόνια εργαζόταν στο Hilton Rhodes Resort, τα 5 τελευταία ως Εxecutive Chef. Από το 2008 εργάζεται στο νέο πολυτελές ξενοδοχείο "Elysium" στη Ρόδο.

Βιβλία - Συγγραφή - (2)

Metamorphosis

Γιώργος Τρουμούχης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 1 συλλογές - 567 εμφανίσεις

Το βιβλίο αυτό είναι ένα αυθόρμητο αποτέλεσμα που βγήκε πειραματισμένος και μαζεύοντας συνταγές και ...


Μακριά μυρωδιά

Γιώργος Τρουμούχης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 1 συλλογές - 510 εμφανίσεις

Οι συνταγές του βιβλίου προέρχονται απο πολύ παλιά. Άλλες φορές πέρασαν απο στόμα σε στόμα, απο γενι...