• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Ευθύμιος Δημητρακόπουλος

Ευθυμιος Δημητρακοπουλος

author_photo

Βιβλία
5

Εμφανίσεις
17

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Ευθύμιος Δημητρακόπουλος


Γεννήθηκε το 1978 στην Καβάλα. Απόφοιτος του εκπαιδευτηρίου Αναβύσσου του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης (πρώην Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων) στην ειδικότητα Μαγειρικής Τέχνης το 1998. Απόφοιτος των ταχύρρυθμων τμημάτων του Ο.Τ.Ε.Κ. στην ειδικότητα της Μαγειρικής Τέχνης. Εργάζεται από το 1999 έως σήμερα σε ξενοδοχειακές και αυτόνομες επισιτιστικές επιχειρήσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Έχει πάρει μέρος σε πλήθος επισιτιστικών σεμιναρίων.Από το 2006 διδάσκει την τέχνη της υψηλής μαγειρικής στο Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών Μαγειρικής Ζαχαροπλαστικής "La Maison de Gourmet" στην Καβάλα. Καθηγητής του Ι.Ε.Κ. Καβάλας στην ειδικότητα "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης" από το 2008. Από το 2013 είναι ενταγμένος στο Μητρώο Αξιολογητών, Επιτηρητών, Ελεγκτών, Επιθεωρητών, Εμπειρογνωμόνων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού). Εισηγητής προγραμμάτων ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ.Σύμβουλος επιχειρήσεων εστίασης από το 2005. Τέλος, παρακολουθεί σεμινάρια γαστρονομίας για τον εμπλουτισμό των γνώσεων του στην ειδικότητα του έως σήμερα.

Βιβλία - Συγγραφή - (5)

Απλά και σύνθετα βούτυρα

Κωνσταντίνος Κηπουρός
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 390 εμφανίσεις

Ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε μαθητή και επαγγελματία στο χώρο της μαζικής εστίασης. Απλά και σύνθετ...


Τεχνικός μαγειρικής τέχνης

Κωνσταντίνος Κηπουρός
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 309 εμφανίσεις

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εγχειρίδιο - βοήθημα που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους της ειδικότητ...


Τεχνικός αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής

Ευθύμιος Δημητρακόπουλος
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 308 εμφανίσεις

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εγχειρίδιο - βοήθημα που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους, τους απόφοιτ...


Τεχνικός μαγειρικής τέχνης

Αλέξανδρος Κατσώνης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 313 εμφανίσεις

Το παρόν βιβλίο αποτελεί ένα εγχειρίδιο-βοήθημα που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους της ειδικότητα...


Τεχνικός μαγειρικής τέχνης

Αλέξανδρος Κατσώνης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 426 εμφανίσεις

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους καταρτιζόμενους της ειδικότητας των Ι.Ε.Κ. "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχ...