• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Δημήτρης Β. Βάσσος

Δημητρης Β. Βασσος

author_photo

Βιβλία
2

Εμφανίσεις
22

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Δημήτρης Β. Βάσσος


Ο Δημήτρης Βάσσος γεννήθηκε στην Άρτα, σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην επιθεώρηση τροφίμων ζωικής προέλευσης και στην πτηνοπαθολογία στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου του Torino. Είναι, επίσης, κάτοχος διπλώματος υγειονολόγου της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας Αθηνών.Η διδακτορική του διατριβή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχει σαν αντικείμενο τους προβιοτικούς μικροοργανισμούς των λειτουργικών τροφίμων.Ασχολήθηκε επί 20ετία με θέματα ελέγχου τροφίμων ως κτηνίατρος της Δ/νσης Κτηνιατρικής Άρτας της οποίας προΐσταται με το βαθμό Δ/ντή.Άρθρα του σχετικά με τα τρόφιμα έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή περιοδικά και εργασίες του έχουν παρουσιαστεί σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.
Διαβάστε περισσότερα

Βιβλία - Συγγραφή - (2)

Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο ζωικής προέλευσης

Δημήτρης Β. Βάσσος
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 442 εμφανίσεις

Με την ανάγνωση του βιβλίου αυτού παρέχονται βασικές πληροφορίες που ευθύνονται στους ειδικούς του κ...


Τρόφιμα και υγεία του καταναλωτή

Δημήτρης Β. Βάσσος
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 318 εμφανίσεις

Με την ανάγνωση του βιβλίου αυτού θα δοθούν απαντήσεις και θα λυθούν απορίες του καταναλωτή σε θέματ...