• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Χρήστος Ριτζούλης

Χρηστος Ριτζουλης

author_photo

Βιβλία
1

Εμφανίσεις
13

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Χρήστος Ριτζούλης


Ο Χρήστος Ριτζούλης σπούδασε χημεία στο ΑΠΘ και επιστήμη τροφίμων (MS & PhD) στο Πανεπιστήμιο του Leeds. Εργάστηκε ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ και ως αναλυτής στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Σήμερα είναι επίκουρος καθηγητής χημείας τροφίμων στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, όπου διδάσκει φυσικοχημεία και χημεία τροφίμων. Είναι Marie Curie Fellow, ενώ έχει διατελέσει επισκέπτης ερευνητής στα Ινστιτούτα Helmholtz της Γερμανίας και Paul Scherrer της Ελβετίας.

Βιβλία - Συγγραφή - (1)

Φυσικοχημεία τροφίμων

Χρήστος Ριτζούλης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 283 εμφανίσεις

[...] Γραμμένο με βάση την διδακτική και ερευνητική μου εμπειρία από το χώρο της φυσικοχημείας των τ...