• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Wolfgang Scholz

Wolfgang Scholz

author_photo

Βιβλία
2

Εμφανίσεις
13

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Wolfgang Scholz


Ο Βόλφγκανγκ Σολτς είναι ειδικός τεχνίτης παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων και ασχολείται με την ανάπτυξη παραγωγής και την έρευνα στο Τμήμα Πρόβειου και Κατσικίσιου Γάλακτος του Ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Γάλακτος στο Βόλφπασινγκ της Αυστρίας. Παράλληλα διδάσκει πλήθος σχετικών μαθημάτων.

Βιβλία - Συγγραφή - (2)

Το δικό μου τυρί και γιαούρτι

Wolfgang Scholz
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 262 εμφανίσεις

Ο ειδικός στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων Βόλφγκανγκ Σολτς παρουσιάζει, με τον απλούστερο δυν...


Κάνω το δικό μου τυρί και γιαούρτι

Wolfgang Scholz
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 326 εμφανίσεις