• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Piergiorgio Giorilli

Piergiorgio Giorilli

author_photo

Βιβλία
1

Εμφανίσεις
19

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Piergiorgio Giorilli


O Piergiorgio Giorilli, 59 ετών, από τα παιδικά του χρόνια εργάστηκε με τον πατέρα του στο οικογενειακό εργαστήριο τη διαχείριση του οποίου ανέλαβε στη συνέχεια. Ως το 1999 διετέλεσε αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Αρτοποιών του Βαρέζε. Από το 1987 έως το 2000 δίδαξε σε επαγγελματικές σχολές στο Βαρέζε, το Κόμο, την Έρμπα και το Σαρόνο.Το 1990-91 βρέθηκε στη Γουινέα όπου δίδαξε σε μια ομάδα κατοίκων τον τρόπο διοίκησης του Συνεταιρισμού παρασκευής ψωμιού. Το 1994 συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και η ομάδα του κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην παρασκευή ψωμιού.Πήρε μέρος σε φεστιβάλ αρτοποιίας στο Στρασβούργο και τη Βιέννη και δίδαξε αρτοποιούς εντός και εκτός της χώρας του.Άρθρα του για το ψωμί έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά και έχει συμμετάσχει στη συγγραφή σχετικών βιβλίων.Τέλος, έχει συνεργαστεί σε εγχειρίδια σχετικά με την υγιεινή στον τομέα της παρασκευής ψωμιού και προϊόντων για το φούρνο.

Βιβλία - Συγγραφή - (1)

Αρτοδημιουργίες

Piergiorgio Giorilli
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 302 εμφανίσεις

Το ψωμί, κοινή τροφή σε όλες τις χώρες του κόσμου, παρουσιάζεται με εκπληκτικές μορφές, σε τεράστια ...