• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Ngela Nilsen

Ngela Nilsen

author_photo

Βιβλία
1

Εμφανίσεις
17

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Ngela Nilsen


Η Angela Nilsen σε όλη την επαγγελματική διαδρομή της ασχολείται με ζητήματα διατροφής, είτε διδάσκοντας είτε γράφοντας σε βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες, τόσο στην Αγγλία όσο και στη Βόρεια Αμερική (7 χρόνια αρθρογραφούσε σχετικά με θέματα διατροφής στην εφημερίδα Vancouver Sun του Καναδά). Από το Μάιο του 1994 ως τον Ιούλιο του 2004 ήταν εκδότρια του περιοδικού Good Food του BBC, και τώρα ανεξάρτητη συγγραφέας και εκδότρια. Το 2003 προτάθηκε για το βραβείο Glenfiddich Cookery Writer, και το 2004 ήταν η νικήτρια των βραβείων Glenfiddich Cookery Writer και The Guild of Food Writers' Cookery of the Year.

Βιβλία - Συγγραφή - (1)

Η βίβλος της μαγειρικής του 21ου αιώνα

Ngela Nilsen
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 440 εμφανίσεις

Τι χρειάζεται μια κουζίνα για να είναι πραγματικά εξοπλισμένη; Τι σημαίνει σατομπριάν, κουρ μπουγιόν...