• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Μαρία Ηλία

Μαρια Ηλια

author_photo

Βιβλία
1

Εμφανίσεις
18

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Μαρία Ηλία


Η Μαρία Ηλία γεννήθηκε μέσα σε επιχειρήσεις εστίασης - μεγάλωσε στην κυριολεξία μέσα στην κουζίνα του εστιατορίου του Ελληνοκύπριου πατέρα της στο Ρίτσμοντ. Από πολύ μικρή ηλικία γνώριζε ότι ήθελε να γίνει σεφ.Μετά από μαθητεία στο Cafe Royal's Grill, η αγάπη της Μαρίας για τη μαγειρική την οδήγησε σε όλο τον κόσμο. Εργάστηκε στην Ιταλία, την Αμερική και την Αυστραλία, μαγείρεψε στα εστιατόρια El Bulli και Arzak στην Ισπανία και φοίτησε στην The Oriental Cooking School στην Μπανγκόκ. Οι γεύσεις απ' όλα αυτά ταμακρινά μέρη είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα στις συνταγές της. Η Μαρία καταφέρνει να διανθίσει με ιδιαίτερη πρωτοτυπία τα πιάτα της με αυτές - αυθεντικότητα που εκτίμησαν πληθώρα οπαδών της στη διάρκεια της δεκαετούς θητείας της ως επικεφαλής αρχιμάγειρας, δηλαδή επικεφαλής σεφ, στο Delfina Studio Cafe στο Λονδίνο.Τώρα, συνεργάζεται τακτικά με το πρόγραμμα Ready Steady Cook του BBC. Η Μαρία Ηλία ψηφίστηκε από τον Independent ως μία από τις 10 κορυφαίες γυναίκες σεφ που αξίζει να παρακολουθείται η πορεία τους. Έχει εμφανιστεί επίσης στα τηλεοπτικά προγράμματα Saturday Cooks και Daily Cooks του ΙΤV και Food Poker του ΒΒC, και γράφει για τα περιοδικά Food & Travel, Olive και Waitrose Food Illustrated.

Βιβλία - Συγγραφή - (1)

Δημιουργική χορτοφαγία

Μαρία Ηλία
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 266 εμφανίσεις

Η Μαρία Ηλία, διακεκριμένη Ελληνοκύπρια σεφ, παρουσιάζει μια μοναδική συλλογή συνταγών για απαιτητικ...