• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Λάρα Καλλίρη

Λαρα Καλλιρη

author_photo

Βιβλία
8

Εμφανίσεις
17

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Λάρα Καλλίρη


Βιβλία - Συμμετοχή - (8)

Το νεοελληνικό θέατρο σε αναζήτηση του ελληνισμού

Στράτος Ε. Κωνσταντινίδης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 227 εμφανίσεις

Το βιβλίο αυτό αναλύει τα έργα 12 νεοελλήνων θεατρικών συγγραφέων: της Ευανθίας Καΐρη, του Δημήτρη Χ...


Η Σίκινος μαγειρεύει

Συλλογικό έργο
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 379 εμφανίσεις

Η κουζίνα της Σικίνου, όπως την περιγράφουν οι μαγείρισσες του νησιού.


Η Δονούσα μαγειρεύει

Συλλογικό έργο
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 1 συλλογές - 356 εμφανίσεις

Μερικές παραδοσιακές συνταγές όπως τις περιγράφουν οι μαγείρισσες του νησιού.


Ιστορίες. Φολέγανδρος, η ελάχιστη κλίμακα


Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 248 εμφανίσεις

Το βιβλίο αυτό είναι μια συλλογή από αφηγήσεις κατοίκων ενός μικρού νησιού των Κυκλάδων. Οι φωτογραφ...


Αγαπητοί μας πατριώται και ευγενείς ξένοι...


Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 277 εμφανίσεις

Τα έγγραφα του κοινοτικού αρχείου, οι αφηγήσεις των κατοίκων, φωτογραφίες και σπάνιο ιστορικό και φω...


Η Αμοργός μαγειρεύει

Συλλογικό έργο
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 338 εμφανίσεις

Η κουζίνα της Αμοργού, όπως την περιγράφουν οι μαγείρισσες του νησιού.Οι αφηγήσεις που περιλαμβάνοντ...


Η Φολέγανδρος μαγειρεύει

Συλλογικό έργο
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 1 συλλογές - 314 εμφανίσεις

Οι συνταγές: ματσάτα, καλασούνα, χορτένια με χοιρινό, ρεβύθια στο φούρνο, κάπαρη ξερή μαγειρευτή, φά...


Folegandros is Cooking


Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 292 εμφανίσεις

Some traditional recipes as described by the cooks of the island.