Γεωργιος Δ. Μπαλατσουρας
Γεώργιος Δ. Μπαλατσούρας
Βιβλία - Συγγραφή - (7)
Μικροβιολογία τροφίμων
Γεώργιος Δ. ΜπαλατσούραςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 287 εμφανίσεις
Αντικείμενο του παρόντος έργου αποτελούν οι σχέσεις μεταξύ των διαφόρων κατηγοριών τροφίμων και αντι...
Σύγχρονη ελαιοκομία: Η επιτραπέζια ελιά
Γεώργιος Δ. ΜπαλατσούραςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 376 εμφανίσεις
Σύγχρονη ελαιοκομία: Η ελαιουργία
Γεώργιος Δ. ΜπαλατσούραςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 235 εμφανίσεις
Έχεις ή θέλεις να αποκτήσεις ελαιοτριβείο; Εμπορεύεσαι ελαιόλαδο; Τυποποιείς ελαιόλαδο; Παράγεις ελα...
Σύγχρονη ελαιοκομία: Ελαιόλαδο
Γεώργιος Δ. ΜπαλατσούραςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 201 εμφανίσεις
Το εξαιρετικό αυτό βιβλίο περιέχει αναλυτικές πληροφορίες για τη φύση του ελαιολάδου, τη βιολογική α...
[...] "Εν κατακλείδι" η Ελαιοκομία (Ελαιοκαλλιέργεια και αξιοποίηση των προϊόντων της) ήταν από τα π...
Η ελιά καλλιέργεια με σύγχρονες μεθόδους
Γεώργιος Δ. ΜπαλατσούραςΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 151 εμφανίσεις