• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Βασίλης Σπηλιώτης

Βασιλης Σπηλιωτης

author_photo

Βιβλία
2

Εμφανίσεις
13

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Βασίλης Σπηλιώτης


Ο Βασίλης Σπηλιώτης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 25 Ιανουαρίου του 1956. Απεφοίτησε από την Ιωννίδιο Πρότυπο Σχολή το 1974. Την ίδια χρονιά πέρασε με πανελλήνιες εξετάσεις στο Βιολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και πήρε το πτυχίο του το 1979. Συνέχισε τις σπουδές του στο Παρίσι και το 1980 πήρε το μεταπτυχιακό δίπλωμα D.E.A στην Βιομηχανική Βιοχημεία Τροφίμων από το Πανεπιστήμιο Paris XI. Το 1983 υποστήριξε τη Διδακτορική του Διατριβή στο αντικείμενο Επιστήμες Τροφίμων και έλαβε τον τίτλο του Διδάκτορα από το Πανεπιστήμιο Paris VII με τον βαθμό άριστα.

Βιβλία - Συγγραφή - (1)

Βιομηχανική μικροβιολογία

Βασίλης Σπηλιώτης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 356 εμφανίσεις


Βιβλία - Συμμετοχή - (1)

Μικροβιολογία τροφίμων

Thomas J. Montville
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 250 εμφανίσεις

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε από ένα σύνολο ειδικών, με βάση ότι ο αναγνώστης έχει ήδη εμπειρία και γνώση...