• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Αθανάσιος Παντελόγλου

Αθανασιος Παντελογλου

author_photo

Βιβλία
1

Εμφανίσεις
12

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Αθανάσιος Παντελόγλου


Ο Αθανάσιος Παντελόγλου γεννήθηκε το 1945 στη Νέα Ιωνία Αττικής. Είναι πτυχιούχος Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών (1971) και πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (1973). Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές Μ.Sc. ως Βιοτεχνολόγος (Βιοχημικός Μηχανικός). Έκτοτε δούλεψε στη βιομηχανία παραγωγής πρώτων υλών για τρόφιμα (ΖΑΑΕ ΑΕ) και στη βιομηχανία ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Σήμερα δραστηριοποιείται σε θέματα Εγκληματολογίας Περιβάλλοντος και Υγείας στο Ινστιτούτο Τοπικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ΙΤΑΠ στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Υπήρξε μεταφραστής σε μεγάλες εγκυκλοπαίδειες (Brittanica, Μεγάλη Σοβιετική) και δίδαξε σε πολλά σεμινάρια συνεχιζόμενης ειδικής εκπαίδευσης για τα συστήματα Ολικής Ποιότητας στην παραγωγή, στο ΕΛΚΕΠΑ, στην Ένωση Ελλήνων Χημικών και σε γερμανικές τεχνικές σχολές. Επίσης, δίδαξε Ολική Ποιότητα ως εκπαιδευτής εκπαιδευτών στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ επί 15 χρόνια δίδασκε ως Καθηγητής στα ΤΕΙ Αθηνών στον τομέα Ιατρικών Οργάνων και Ιατρικής Τεχνολογίας.

Βιβλία - Συγγραφή - (1)

Νομοθεσία τροφίμων και διατροφικοί κίνδυνοι

Γιάννης Ζαμπετάκης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 375 εμφανίσεις

Στους ολοένα αυξανόμενους διατροφικούς κινδύνους (εξασθενές χρώμιο και άλλα βαρέα μέταλλα, αντιβιοτι...