
Αναστασια Μωρακη
Αναστασία Μωράκη
Βιβλία - Συμμετοχή - (3)

Πώς θα καταφέρουμε ο κρόκος ενός βρασμένου σφιχτού αυγού να είναι ακριβώς στο κέντρο; Τι πρέπει να κ...

Η φιλοσοφία και η μαγειρική, σύμφωνα με τη συγγραφέα, είναι δύο δραστηριότητες με στενή συγγένεια. Ε...

Ο γαστρονομικός πολιτισμός από την αρχαιότητα έως σήμερα
Jean - François RevelΠροτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 253 εμφανίσεις
"Τοιούτον ο θαυμαστός ούτος του λόγου οικονόμος Αθήναιος ήδιστον λογόδειπνον εισηγείται..."(Αθήναιος...