• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Paul Gayler

Paul Gayler

author_photo

Βιβλία
1

Εμφανίσεις
25

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Paul Gayler


Ο Πολ Γκάιλερ έχει εργαστεί σε μερικά από τα πιο αξιόλογα εστιατόρια του Λονδίνου, στου Άντον Μόζιμαν στο Ντόρτσεστερ και ως επικεφαλής σεφ στο κοσμικό εστιατόριο Ίνιγκο Τζόουνς. Απέκτησε όνομα ως πρωτοπόρος της "Υψηλής Κουζίνας για Χορτοφάγους". Δυο χρόνια μετά τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Λέινσμπορο, η κουζίνα του τιμήθηκε με τη μεγαλύτερη διάκριση και το ξενοδοχείο απέκτησε το σπανιότατο τίτλο των πέντε αστέρων για την κουζίνα του στη Βρετανία - ένας φόρος τιμής στις ικανότητες του ΠολΓκάιλερ, που ήταν ο υπεύθυνος σεφ. Είναι μέλος του Ομίλου Τυροκόμων και συγγραφέας διαφόρων βιβλίων, μεταξύ των οποίων το Virtually Vegeterian, που προτάθηκε για το βραβείο Αντρέ Σιμόν.

Βιβλία - Συγγραφή - (1)

Πάθος για τυρί

Paul Gayler
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 285 εμφανίσεις

"Είναι σπάνιο να συναντάς τέτοια φαντασία και ενθουσιασμό σε έναν τόσο νέο σεφ... Το Πάθος για Τυρί ...