• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Μαίρη Μαυρή - Βαβαγιάννη

Μαιρη Μαυρη - Βαβαγιαννη

author_photo

Βιβλία
1

Εμφανίσεις
13

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Μαίρη Μαυρή - Βαβαγιάννη


Η Μαίρη Μαυρή - Βαβαγιάννη είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, τη δε διδακτορική της διατριβή εκπόνησε στο Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων του ίδιου Πανεπιστημίου. Έκανε μεταδιδακτορικές σπουδές στο Τμήμα Βιοχημείας του UMIST (University of Manchester Institute of Science and Technology). Είναι σήμερα Επίκουρη Καθηγήτρια Βιοχημείας και Χημείας Τροφίμων στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάσκει Βιοχημεία στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Χημείας και το μάθημα "Χημεία Τροφίμων - Διατροφή" στους φοιτητές του Τμήματος Φαρμακευτικής. Ερευνητικά ασχολείται με τη Βιοχημεία των Λιπιδίων και το ενδιαφέρον της σήμερα εστιάζεται στην επίδραση ενδογενών και εξωγενών παραγόντων στην ανάπτυξη και την εξέλιξη της παχυσαρκίας.

Βιβλία - Συγγραφή - (1)

Διατροφή και χημεία τροφίμων

Ντία Γαλανοπούλου
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 406 εμφανίσεις

Οι επιστήμες της Διατροφής και της Χημείας Τροφίμων είναι δύο παράλληλες επιστήμες που εξετάζουν το ...