• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Λίντα Αγάλλου

Λιντα Αγαλλου

author_photo

Βιβλία
2

Εμφανίσεις
15

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Λίντα Αγάλλου


Η Λίντα Αγάλλου μπήκε στον χώρο της γεύσης σαν φουντ στάιλιστ μετά από την προτροπή, στήριξη και προώθηση μιας εξέχουσας προσωπικότητας του χώρου. Παρουσίαζε εκπομπή μαγειρικής στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης του Μega και συνεργάστηκε με το μηνιαίο περιοδικό "Πρακτική" από τις Εκδόσεις Τερζόπουλος ως υπεύθυνη της μαγειρικής.Συνεργάζεται ως φουντ στάιλιστ με το περιοδικό "Κουζίνα & Ποιότητα Ζωής" και με το έντυπο "I Cook Greek". Είναι ενεργή εκπαιδεύτρια σε προγράμματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής της ΝΕΛΕ, όπως και σε εκπαιδευτικά εργαστήρια άλλων φορέων για τον νομό Αττικής. Το βιβλίο "Από το αμπέλι στο τραπέζι", είναι το πρώτο της βιβλίο.

Βιβλία - Συγγραφή - (1)

Από το αμπέλι στο τραπέζι

Λίντα Αγάλλου
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 177 εμφανίσεις

Το αμπέλι. Ένα ταπεινό αλλά πολύτιμο φυτό προσφέρεται πολύτιμο δώρο στον άνθρωπο. Φύλλα, καρποί και ...


Βιβλία - Συμμετοχή - (1)

Chef School

Joanna Farrow
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 263 εμφανίσεις

Το νέο βιβλίο της Τζοάννα Φάροου "Chef School" είναι ένας απλουστευμένος οδηγός μαγειρικής, που σας ...