• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Αθανασία Σιάφακα

Αθανασια Σιαφακα

author_photo

Βιβλία
1

Εμφανίσεις
14

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Αθανασία Σιάφακα


Η Αθανασία (Νάση) Σιαφάκα είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια Βιοχημείας του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πήρε πτυχίο (Τμήμα Φαρμακευτικής) και διδακτορικό (Τμήμα Χημείας) από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έκανε μεταδιδακτορικές σπουδές και έρευνα στο University of Texas Health Science Center at San Antonio των ΗΠΑ, με ερευνητές του οποίου διατηρεί μακρόχρονη συνεργασία. Συνεργάζεται επίσης με ερευνητές Ευρωπαϊκών ιδρυμάτων. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται η μελέτη του μεταβολισμού ορισμένων λιπιδίων, των εμπλεκόμενων ενζύμων, καθώς και των μοριακών μηχανισμών κυτταρικής σηματοδότησης. Διδάσκει μαθήματα Βιοχημείας και επί σειρά ετών Χημεία Τροφίμων στα Τμήματα Χημείας, Βιολογίας και Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Βιβλία - Συγγραφή - (1)

Διατροφή και χημεία τροφίμων

Ντία Γαλανοπούλου
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 406 εμφανίσεις

Οι επιστήμες της Διατροφής και της Χημείας Τροφίμων είναι δύο παράλληλες επιστήμες που εξετάζουν το ...