• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Ann Mah

Ann Mah

author_photo

Βιβλία
1

Εμφανίσεις
13

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Ann Mah


Η Αν Μα γεννήθηκε στην Κομητεία Όραντζ της Καλιφόρνιας και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες. Από το 2003 ως το 2007 έζησε στο Πεκίνο, όπου έκανε κριτική εστιατορίων στο μηνιαίο αγγλόφωνο περιοδικό "That's Beijing". Άρθρα της για το φαγητό, τα ταξίδια, τη μόδα και τις τέχνες έχουν δημοσιευτεί στους New York Times, στο Conde Nast Traveler, στην International Herald Tribute, στο Washingtonian, στη South China Morning Post, στο Insider's Guide to Beijing και άλλα έντυπα. Το 2005 κέρδισε την Υποτροφία Μαγειρικής Τζέιμς Μπιρντ για να σπουδάσει στην Μπολόνια. Σήμερα ζει στο Παρίσι. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το προσωπικό της ιστολόγιο, www.annmah.net

Βιβλία - Συγγραφή - (1)

Κινέζικη κουζίνα

Ann Mah
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 233 εμφανίσεις

Η Ίζαμπελ Λη πιστεύει ότι ξέρει τα πάντα για την κινέζικη κουζίνα. Στο κάτω κάτω, ως Κινεζο-Αμερικαν...