• Αρχική
  • Συλλογές
  • Τα βιβλία μου
  • Κατηγορίες
  • Βιβλία
  • Συγγραφείς
  • Εκδότες
  • Σειρές
  • Ανακαλύψτε
  • Προτεινόμενα
  • Δημοφιλή
  • Βραβευμένα
  • Τελευταίες Κυκλοφορίες
  • Σελίδες
  • Σχετικά
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Sqreen | Runtime Application Protection Crafted with in CEID
© 20[0-9]{2} Copyleft
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΕΣ
  • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συγγραφείς
  • Δημήτρης Αρβανίτης

Δημητρης Αρβανιτης

author_photo

Βιβλία
1

Εμφανίσεις
10

Αγαπημένος Συγγραφέας
0

Δημήτρης Αρβανίτης
Hotel Manager


Ο Δημήτρης Αρβανίτης είναι κάτοχος των πτυχίων H.N.D. Hotel, Catering and Institutional Management από το ‘The Nottingham Trent University’, BSc (Hons) Hospitality Management από το ‘The Manchester Metropolitan University’, μεταπτυχιακού πτυχίου MSc European Conference Management από το Sheffield Hallam University της Μεγάλης Βρετανίας και έχει μετεκπαιδευτεί στο Hotel Revenue Management από το Cornell University των Η.Π.Α.Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Μεγάλη Βρετανία και μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, συνέχισε την πολυετή ενασχόληση του σε Ξενοδοχεία. Μεταξύ άλλων διετέλεσε Υποδιευθυντής στα Ξενοδοχεία Divani Meteora (2005 - 2008) και Divani Palace Acropolis (2008 - 2015) στο οποίο συνεχίζει ως Γενικός Διευθυντής από τον Ιούλιο του 2015 έως και σήμερα.Ασχολείται συστηματικά με την διοίκηση ολικής ποιότητας (TQM) στο χώρο του επισιτισμού (F&B Μanagement), στη διαχείριση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουν οι επισιτιστικές επιχειρήσεις, στις τεχνικές μάρκετινγκ στο χώρο του catering, στη διαχείριση HACCP, στην οικονομική διαχείριση των επιχειρήσεων επισιτισμού.

Βιβλία - Συγγραφή - (1)

Εστιατόριο: Διοίκηση και οργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων

Κώστας Αρβανίτης
Προτεινόμενο 0 φορές - Σε 0 συλλογές - 297 εμφανίσεις

Το "Εστιατόριο" ως επιχείρηση δημιουργείται από άτομα δραστήρια και με επαγγελματικές ανησυχίες σε π...